Eladó ház Lábod, lakóövezet 155 nm
Eladó ház Lábod, lakóövezet 155 nm
Eladó ház Lábod, lakóövezet 155 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7761480
Referenciaszám: M239815
Frissítve: 16 napja

Lábod eladó családi ház 4 szobás: 11 millió Ft

11 millió Ft
78 572 Ft/m²
155 m²
Alapterület
2996 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 31 925 Ft
Második évtől
43 568 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Somogy vármegye, déli részének szép természeti környezetben fekvő települése Lábod. A községet a 68-as számú főútvonal szeli ketté. A legközelebbi város a 8km-re fekvő Nagyatád, ahonnan jó a vasúti közlekedés, amúgy a községet számos autóbuszjárat érinti. A Lábod környéki erdőség csodálatos természeti környezetet alkot, értékes növényvilága és szép kirándulóhelyei miatt szívesen keresik fel a turisták. Gazdag a vadállomány: a vadászok körében különösen híres a gímszarvas, épp ezért érthető, ha a vadászati szezonban jelentősen megnő a Lábod környékére látogatók száma. A közelben lévő Vidra -park vízi élővilága is sok turistát vonz a településre. Kiváló lakhelye lehet ez az ingatlan nagycsaládosok számára. A négy tágas szoba , nagy konyha közlekedő, előszoba, kamrák lehetővé teszik a zavartalan családi élet biztosítását. A ház belül, felújításra szorul hisz itt idős házaspár lakott, már nem kívántak felújításokba bocsátkozni. . Fűtése egyedi kályhákkal, kandallókkal volt megoldva, de a gáz a telken belül a ház faláig van vezetve. Meleg víz kedvezményes villanyáramú bojlerről megoldott. Víz és szennyvíz hálózat a telken belül, vízóra 1 db. Az ingatlanban ipari áram is be van vezetve. A közlekedőről nyíló pince ( (kb. 7-8 m2 ), az épület kamra része alatt helyezkedik el, mely nagyon jó téli tárolást biztosít, zöldség , gyümölcs tárolására melyet a nagy telken megtermelhet az itt élő család. A kb. 120 m2 -es melléképületek állatok tartására, vagy sok más jellegű vállalkozás telephelye lehet . A teleken sok gyümölcsfa és növény termesztésre alkalmas terület található. Ez az ingatlan ár -érték aránya, rendkívül kedvező. A településen minden alapszolgálatás megtalálható ( iskola, óvoda, élelmiszer üzletek, posta, gyógyszertár, orvosi rendelő, éttermek, ...stb..) A közelben lévő gyógyfürdők is könnyen elérhetők Nagyatádon és Csokonyavisontán. Amennyiben felkeltette ez a rendkívül kedvező árú ingatlan az érdeklődését, kérem hívjon az adott telefonszámon. Időpont egyeztetés után készséggel mutatom meg ezt a jó adottságokkal rendelkező ingatlant. A vásárláshoz CSOK, Falusi CSOK , kedvezményes lakásvásárlási hitel is igényelhető, melyet az OTP Bank szakmai hátterével, gyors, szakszerű, ingyenes ügyéntézéssel áll rendelkezésére. Az OTP INGATLANPONT kizárólagos ajánlásával.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Magdolna Kaposvár Honvéd utca 27 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 929 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Magdolna Kaposvár Honvéd utca 27 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 929 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY