Lajoskomárom eladó családi ház 4 szobás: 21,9 millió Ft

Hirdetéskód 7223518
Referenciaszám 155286
Frissítve: 2 napja
Eladó ház Lajoskomárom 150 nm
Eladó ház Lajoskomárom 150 nm
Eladó ház Lajoskomárom 150 nm
+5 fotó
21,9 millió Ft
15 532 Ft/m²
Alapterület
150 m²
Telek
1410 m²
Szobák száma
4 szoba

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 63 559 Ft
Második évtől
86 740 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Kandalló
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs

Az Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda kínálatában eladó a #155286 hivatkozási számú lajoskomáromi családi ház. Lajoskomárom csendes nyugodt utcájában 150 nm-es családi ház melléképületekkel eladó. A családi ház nagy nappalival, 3 nagyméretű hálószobával, konyhával, kamrával, tárolóval rendelkezik. A fűtés jelenleg kandallókkal megoldott, de a gáz is rendelkezésre áll. A csatorna a telken belül van, de most emésztővel megoldott a szennyvíz elvezetése. A telken belül található egy pince és egy melléképület is. A ház falazata vályog és vegyes falazatú tégla, a felújítás után egy takaros ingatlant lehet belőle varázsolni, a terület nagysága miatt még bővítésre, vagy gazdálkodásra is alkalmas az ingatlan. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó lajoskomáromi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #155286 Az Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Kapcsolatfelvételi adatok

+36 20 417 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Kádár Gábor
+36 20 417 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Válassz az előre megírt üzenetek közül:
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.