Eladó ház Lajosmizse 238 nm
Eladó ház Lajosmizse 238 nm
Eladó ház Lajosmizse 238 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7908058
Referenciaszám: HZ052543-4413035
Frissítve: 1 napja

Lajosmizse eladó családi ház 5 szobás: 295 millió Ft

295 millió Ft
1 239 496 Ft/m²
238 m²
Alapterület
17386 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 856 165 Ft
Második évtől
1 168 414 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kecskeméttől 20 km-re rendkívül jól megközelíthető helyen eladó igényes birtok.Az ingatlan 1,7 Ha bekerített terület, részben akácos erdő, részben szántó, de ebből 6000 nm-en parkosított, térkövezett teljesen bekerített terület a lakóházhoz tartozik. Itt található egy két generáció együttélésére is alkalmas családi ház, mely igényesen megépített, ízléses, elegáns burkolatokkal kiegészített kiválóan élhető elrendezésű otthon. A főépület méretét tekintve közel 270 nm-es, duplakomfortos, központi nappali-étkezővel lett kialakítva, két teljesen külön épületszárnyban található lakótérrel. A melléképület teljesen különálló, 2 autónak megfelelő garázzsal ellátott, igényes kialakítású, napelemes rendszerű teljes értékű lakóépület, mely alkalmas vendégháznak vagy akár életvitelszerű használatra is. 1 hatalmas szoba, konyha és étkező fürdőszoba található benne, kis belépővel és 20 nm-es fedett terasszal. Található a telken egy borospince, teljes falazata és aljzata burkolt, szintén a tulajdonos kifinomult ízlését jellemzi. A kert hátsó végében egy, akár teljesen más irányból is megközelíthető 3 boxos téli és nyári istálló, fedett szín és egyéb melléképület is található. Jellemzők: Főépület- 38-as téglafal- Bramac betoncserép- igényes fa nyílászárók- 2 kandalló- padlófűtés- Inverteres hűtő-fűtő klíma- víztisztító berendezés- a fürdőben infra szauna- háztartási helyiség- a garázs közvetlen a lakóépületből is megközelíthetőA melléképület:- tégla falazat- igényes fa nyílászárók- napelemes rendszer- gáz-cirkó fűtés- hidegburkolatok- 2 beállós garázsIstálló:- tégla falazat- téli és nyári használhatóságot biztosító boxok- szerszámtárolóBorospince- teljes burkolat- igényes kialakításA teljes 6000nm-es telket akácerdő veszi körül. A ház gáz ellátása telepített gáztartállyal van megoldva. A kert parkosított, 15-20 éves hársfákkal és egyéb cserjékkel díszített, beállt kert, mely vízellátását automata öntözőrendszer biztosítja. Elektromos kapu és mindkét épület garázsa szintén elektromos, távirányítással nyitható. A kert részben füvesített, részben pedig térkövezett. Kamerarendszer működik, távfelügyelettel. Igazán csendes, nyugodt környék azoknak, akik szeretnének kicsit elvonulni a város nyüzsgésétől, mégis könnyen elérhető helyen szeretnének élni. Ha egyéb kérdése merülne fel, vagy szeretné a saját szemével látni, akkor hívjon!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2000
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Joóné Breznay Beatrix Justingatlan bt Az iroda összes hirdetése
+36 30 552 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Joóné Breznay Beatrix Justingatlan bt Az iroda összes hirdetése
+36 30 552 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY