Eladó ház Lánycsók 300 nm
Eladó ház Lánycsók 300 nm
Eladó ház Lánycsók 300 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7781769
Referenciaszám: 718_sri
Frissítve: 18 napja

Lánycsók eladó családi ház 5+1 fél szobás: 45 millió Ft

45 millió Ft
150 000 Ft/m²
300 m²
Alapterület
2505 m²
Telek
5+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 130 601 Ft
Második évtől
178 233 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Árcsökkenés!!! Lánycsókon csendes, de központi helyen jó állapotú kétgenerációs családi ház eladó. A házat ajánlom nagyobb családok számára vagy összeköltöző két generáció részére, gazdálkodásra kiválóan alkalmas! A tető 2022-ben lett felújítva, ekkor került elhelyezésre az 5 kW teljesítményű napelem rendszer is. A külső nyílászárók hőszigeteltek, redőnyösek, szúnyoghálósak. A ház fűtését egy 2020-ban felszerelt kondenzációs gázkazán biztosítja, ezen kívül lehet még fűteni vegyes tüzelésű kazánnal, a nappaliban beépített cserépkályhával és légkondicionálóval is. A földszinten előszoba, fürdő WC-vel, kamra, két hálószoba (20 és 25 m2-es), nappali-étkező-konyha, a tetőtérben előtér, fürdő (zuhanyzó, kád) WC-vel és egy szoba található. A szobák laminált padlósak, a többi helyiség járólapokkal burkolt, a nappali falazata belülről hőszigetelt és különleges, kőmintás burkolattal burkolva. Az udvarból megközelíthető külön bejáratú lakrészben előszoba, étkező-konyha, fürdő WC-vel, kamra, nappali hálófülkével került kialakításra. Az udvarban van még egy különálló présház pincével, pihenőszobával és nagy terasszal, valamint ólak, tárolók, garázs, kazánház, játszótér, ásott kút, egy telepített akácos, gyümölcsfák és kert. Az egész telek kerítéssel körbekerített, az udvar egy része térkövezett és aszfaltos. Jöjjön, tekintse meg ezt a jó elhelyezkedésű, különleges ingatlant!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
jó közlekedésű
világos
étkező
kamra
erkély
terasz
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Róbert Szabó Róbert EV. Az iroda összes hirdetése
+36 20 251 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Róbert Szabó Róbert EV. Az iroda összes hirdetése
+36 20 251 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY