Eladó ház Lázi 92 nm
Eladó ház Lázi 92 nm
Eladó ház Lázi 92 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7944076
Frissítve: 3 hónapja

Lázi eladó családi ház 4 szobás: 62,9 millió Ft

62,9 millió Ft
683 696 Ft/m²
92 m²
Alapterület
445 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 182 552 Ft
Második évtől
249 130 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Használja ki a 15 M, vagy 30 M, vagy 50 M, Ft.CSOK PLUSZ és a 11 M Ft. babaváró hitel együttes előnyeit ennél a Lázi településen található, 2023-ban épült, 92 nm + 9 nm terasz alapterületű családi háznál, amely egy 445 nm területű telken került felépítésre. Az ingatlan belő tereinek az elrendezése: előszoba, nappali-konyha-étkező, kamra, 3 külön nyíló szoba, fürdőszoba káddal, zuhanyzóval, wc-vel, mosókonyha, vendég wc. A fő falak 30 cm vastagságú téglából falazottak, a homlokzati szigetelés 10 cm, a födém szigetelése pedig 20 cm vastagságú. A nyílászárók 5 légkamrás, hőszigetelt üvegezésű, minőségi, borovi fenyő ablakok. A beltéri, vadcseresznye ajtók, a szobákban alkalmazott laminált parketta, valamint a közös használatú helyiségekben található járólap és csempeburkolatok az igazi egység, és harmónia élményét kölcsönözik a ház belső tereinek. A hangulatot tovább fokozza a mennyezeten látható fagerendás megoldás, valamint a nappali téglával kirakott fala. A fűtést kombi turbó gázkazán biztosítja. A hő leadó: padlófűtés rendszer. A melegvíz ellátás egy 120 l-es villanybojler szolgáltatja. Amennyiben Ön alternatív fűtési módban is gondolkodik, úgy ehhez minden lehetőség adott, mivel a ház központi részén kialakításra került a kandallónak szánt kémény. A ház energetikai hatékonyságát növeli a nappali-konyha-étkező részben található hűtő-fűtő klíma. Ezekkel a paraméterekkel az ingatlan alkalmas a Kamattámogatott CSOK PLUSZ, illetve a kedvezményes kamatozású „zöld hitel” felvételére. Felár ellenében a konyhabútor, a beépített szekrények, valamint fedett gk. beálló kivitelezhető. A telek teljesen körbekerített, 2 oldalról manuális gk. bejárati kapuval felszerelt. Az egyik bejárathoz az elektromos vezérléshez szükséges kábel kivezetésre került. Az udvaron a járdák és 2 gk. beálló térkövezett. A kert füvesített, a kerítés mellett bokrokkal beültetett. Lázi községben található ABC, óvoda, iskola. A buszmegálló 500 m-en belül helyezkedik el, és nem utolsó sorban az AUDI buszjárat is közlekedik. Irodánk teljeskörű banki hitelügyintézéssel, és korrekt ügyvédi háttérrel segíti Önt a döntésében. Amennyiben szeretné megtekinteni az ingatlant, időpont egyeztetés céljából keressen bizalommal: 30/ 2 905 405.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2023
Terasz:
9 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
saját parkoló
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
bútorozatlan
vízórás
hőszigetelt
klíma
parkettás
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kacsaláb Ingatlan Iroda Marcal-Lajta Bt. Kacsaláb Ingatlan Iroda Marcal-Lajta Bt. Az iroda összes hirdetése
+36 30 290 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kacsaláb Ingatlan Iroda Marcal-Lajta Bt. Kacsaláb Ingatlan Iroda Marcal-Lajta Bt. Az iroda összes hirdetése
+36 30 290 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY