Eladó ház Leányfalu 132 nm
Eladó ház Leányfalu 132 nm
Eladó ház Leányfalu 132 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7604488
Referenciaszám: 360051024-634
Feltöltve: 16 napja

Leányfalu eladó családi ház 5+1 fél szobás: 98,9 millió Ft

98,9 millió Ft
749 242 Ft/m²
132 m²
Alapterület
500 m²
Telek
5+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 287 033 Ft
Második évtől
391 716 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ CSALÁDI HÁZ LEÁNYFALU KÖZPONTJÁHOZ KÖZEL! Eladó Leányfalu központ közeli részén ez a bruttó 164 nm-es, 6 szobás, kétszintes + tetőteres, 500 nm-es összközműves telken lévő, jó állapotú családi ház, a CSALÁDI INGATLAN gazdag kínálatából. AZ ELADÓ CSALÁDI HÁZ LEÁNYFALU főbb jellemzői: - a földszint téglaépítésű, hő és víz szigetelt - az emelet és a tetőtér fa szerkezetű, szintén hő- és vízszigeteléssel - az alsó szinten található egy szoba, fürdőszoba+WC, valamint amerikai konyha étkezővel - középső szinten egy tágas világos nappali, télikert, két szoba, zuhanyzó+WC - a tetőtérben további két szoba került kialakításra - a szobák burkolata hagyományos parketta, a konyhában és az étkezőben járólap található - fűtése gázcirkó, kandallóval kiegészítve a romantikus pillanatokért - a kert rendezett, termő gyümölcsfákkal, fűszernövényekkel - kettő darab faház a szerszámok, kerékpárok tárolására - kemencés sütögető a családi vagy baráti összejövetelekre - parkolás 1 autó számára garázsban megoldott AZ ELADÓ CSALÁDI HÁZ LEÁNYFALU környezete: - Leányfalu központi részén található - aszfaltos úton megközelíthető - bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda, buszmegálló a közelben - a leányfalui Thermál Gyógyfürdő és Strand 10 percre Amennyiben a CSALÁDI INGATLAN által kínált CSALÁDI HÁZ LEÁNYFALUN, vagy bármely a kínálatunkban található felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
garázs

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balaton Bea Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 543 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balaton Bea Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 543 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY