Eladó ház Lepsény, Róka sétány 203 nm
Eladó ház Lepsény, Róka sétány 203 nm
Eladó ház Lepsény, Róka sétány 203 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7547505
Referenciaszám: ad-14524
Feltöltve: 9 napja

Lepsény eladó családi ház 5+1 fél szobás: 75 millió Ft

75 millió Ft
369 458 Ft/m²
203 m²
Alapterület
5+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 217 669 Ft
Második évtől
297 054 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
LEPSÉNYBEN, 10 PERCRE A BALATONTÓL kínálok eladásra egy 9414 nm összalapterületű, de több helyrajzi számon fekvő, szőlő, legelő és kaszáló besorolású, GAZDÁLKODÁSRA, VENDÉGHÁZ ÜZEMELTETÉSÉRE is kiválóan alkalmas zártkerti ingatlant. - művelési ágból kivett, - övezeti besorolás: Mk (Kertes mezőgazdasági terület), - állattartás hobbi szinten megengedett, Az aszfaltos úttól kb 100méternyi murvás úton közelíthető meg jelenleg a terület. A telken 2 gazdasági épület van. Az egyik eredetileg egy terméskő alapra, 51 cm-es vályogtéglából épült, majd 2002-ben kibővített és felújított, összesen 143 nm alapterületű, 2 szintes, NAGY TERASZOS ház, alatta BOROSPINCÉVEL. Az alsó szinten nappali + konyha, egy félszoba, FINN SZAUNA tusolóval és wc, a felső szinten nappali, 3 hálószoba és egy sarokkádas, wc-s fürdő került kialakításra. A ház vízellátásáról 60m mély FÚRT KÚT ÉS VÍZSZŰRŐ BERENDEZÉS gondoskodik. Fűtése megoldható cirkó fűtéssel (ami egy 3-4 ÉVRE ELEGENDŐ GÁZZAL feltöltött tartályról működik!), inverteres KLÍMÁVAL, és FATÜZELÉSŰ KÁLYHÁVAL egyaránt. A házban 3 FÁZISÚ ÁRAM van, erről működik a szauna is. Biztonságáról KAMERARENDSZER gondoskodik. A másik épület szerkezetkész állapotban van. Alapterülete 60nm, tégla, a tetőtér beépíthető. A felújításról minden engedélyezési terv, műszaki leírás rendelkezésre áll. A telken 1000 tő szőlő, kb 100 fiatal, de termő gyümölcsfa található, valamint egy használaton kívüli, de jó állapotú földpince. Ajánlom azoknak, akik el szeretnének vonulni a város és a nyüzsgés elől, ahol akár ki tudnak alakítani egy önfenntartó gazdálkodást is. Balatonaliga 8 km Lepsény központja 2 km Lepsényi vasútállomás 2,6 km A telkek tulajdoni viszonyai rendezettek, per-, teher- és igénymentesek, AKÁR KÜLÖN-KÜLÖN IS ELADÓAK, ebben az esetben kérjen ajánlatot! További felmerülő kérdéseivel hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
saját parkoló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szekszárdi Szilvia Renthungary Az iroda összes hirdetése
+36 30 225 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szekszárdi Szilvia Renthungary Az iroda összes hirdetése
+36 30 225 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY