Eladó ház Lesencetomaj 180 nm
Eladó ház Lesencetomaj 180 nm
Eladó ház Lesencetomaj 180 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7359459
Referenciaszám: 284394
Feltöltve: 20 napja

Lesencetomaj eladó családi ház 5+1 fél szobás: 90 millió Ft

90 millió Ft
500 000 Ft/m²
180 m²
Alapterület
1252 m²
Telek
5+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 261 203 Ft
Második évtől
356 465 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Lesencetomaj a Balatontól 7 km-re fekvő rendezett, igazán barátságos község. Gyönyörű környezetben a Tapolcai medence kapujában fekszik a Tanúhegyek és a Nemzeti park kedves ölelésében. Ha szeretné maga mellett tudni idősebb szeretteit, vagy a lakóház mellett egy vendégházat is szeretne a barátainak vagy akár befektetési céllal vásárolna ingatlant, ez kitűnő választás. Az 1252m2-es telken KÉT, KÜLÖNÁLLÓ 90m2-es lakóház található. A utcafronti ingatlan az 1970-es évek végén épült, ez volt a szülői ház. Szerkezetileg kiváló állapotú, a tető cseréje 2014-ben megtörtént. Elosztása: panorámás fedett terasz, nappali, 3 szoba, konyha+kamra, fürdő+illemhelyiség, tárolóhelyiség. Tartozik hozzá garázs, pince és kazánház. A 2007-ben épült hátsó épület jelenleg a fiatalok otthona. Kitűnő állapotú, igényes, szép burkolatokkal, napfényes, nagy műanyag nyílászárókkal. Elosztása: fedett terasz, nappali, konyha, mosószoba, fürdő, illemhelyiség, és 2,5 szoba. Ehhez a házhoz is tartozik egy garázs, kazánház, és egy kerti kiülő a nyári mulatságokhoz. A Badacsonyra és a Szent György-hegyre néző kert könnyen kezelhető, szépen gondozott a végében patakkal. Ha felkeltette az érdeklődését az ingatlan kérem hívjon a hét bármely napján, szívesen körbe vezetem! Szeretettel várom! Dream-Ing! Álomból Otthont!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
garázs
panoráma
terasz
beépített konyhabútor

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czidor Emőke Dream-Ing Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 408 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czidor Emőke Dream-Ing Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 408 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY