Eladó ház Letenye 218 nm
Eladó ház Letenye 218 nm
Eladó ház Letenye 218 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7350967
Referenciaszám: H449973
Feltöltve: 18 napja

Letenye eladó családi ház 4 szobás: 40 millió Ft

40 millió Ft
183 486 Ft/m²
218 m²
Alapterület
1547 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 116 090 Ft
Második évtől
158 429 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
LETENYE központi részén eladóvá vált egy szépen karbantartott, kétgenerációs családi ház. Az ingatlanhoz minden karnyújtásnyi távolságra van, gyalogosan is minden pl. óvoda, iskola élelmiszerbolt, játszótér elérhető. Az épület családi lakóházas övezetben található. A terület szépen gondozott, körbe van ültetve sövénnyel, tujákkal, ezáltal még jobban fokozza a hely intim szféráját. A lakóépület belső építészeti munkáin a magas fokú igényesség tapasztalható. Az ingatlan jellemzői: - összesen 218 m2 alapterület - az épület 2 generációs, két lakrésszel - az első lakórész 148 m2 - amerikai konyha + étkező + nappali /márványlappal burkoltak/ - 2 hálószoba - fürdőszoba /márványlappal burkolt/ - zuhanyzó - előszoba - gardrób helyiségekkel. - terasz, amely a két lakrészt összeköti 30 m2 A hátsó lakórész 70 m2 - konyha + étkező /márványlappal burkoltak/ - 2 hálószoba - fürdő - tároló helyiségek Pince szint 35 m2 Fűtése egyedi gázfűtés, a hálószobák kivételével padlófűtéssel van ellátva. Nyílászárók egyedi fa szerkezetűek. Tetőszerkezete hódfarkú cseréppel fedett. Közmű: víz, villany, gáz, csatorna ellátottsága biztosított. Kábeltévé, telefon, internet kiépítve. 3 fázisú villamosenergiával rendelkezik. Az épület magas műszaki tartalommal bír, 1988-ban épült, kimunkált, igényesség jellemzi. Az udvar szépen parkosított, gondozott. Hátsó részén egy téglaépítésű garázs található, amely 18 m2 nagyságú. A telek összesen 1547 m2.Tele termő gyümölcsfákkal /alma, meggy, szilva, dió./,önellátásra, gazdálkodásra is alkalmas szép területtel. Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal. Irodánk teljes körű ingyenes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1988
Terasz:
30 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vitovszkiné Kátai Szilvia Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vitovszkiné Kátai Szilvia Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY