Eladó ház Lipót 200 nm
Eladó ház Lipót 200 nm
Eladó ház Lipót 200 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7873715
Referenciaszám: 256
Frissítve: 1 napja

Lipót eladó családi ház 5 szobás: 95 millió Ft

95 millió Ft
475 000 Ft/m²
200 m²
Alapterület
1449 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 275 714 Ft
Második évtől
376 269 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Szigetköz szívében egy rendkívül jó infrastruktúrájú településen megvételre kínálok egy 2000-ben téglából épült 3 szintes családi házat és a hozzá tartozó épületeket. A 137 m2-es ház felosztása a földszinten: előtér, nappali, konyha, dolgozósarok, fürdő, hálószoba, étkező-nappali, WC. Az emeleten: 3 hálószoba, közlekedő, gardrób és fürdő. A házból közvetlenül nyílik a nyári konyha, melynek padlástere beépíthető. A nyári konyha 48.92 m2 nagyságú, éke egy gyönyörű kemence. A ház alatti alagsor, mely 70 m2 több helyiségből áll. Itt kialakításra került egy borospince, szoba, mosókonyha, mosdó, kazánház, spájz és egy hűtőkamra is. Az ingatlan fűtéséről gáz-cirkó kazán gondoskodik, radiátoros hőleadással, illetve a ház mindkét szintjén klíma található. A nappaliban kandalló kapott helyet. Nyílászárói műanyag szerkezetűek, redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A homlokzat 10 cm-es szigeteléssel ellátott. Az ingatlan komplett rezsiköltsége 20-40 ezer forint évszaknak megfelelően. A bútorzat nagyrésze a vételár részét képezi. Az 1449 m2-es telek körbekerített, automata bejárati kapuval felszerelt. Az udvar gondozása automata öntözőrendszer segítségével történik, mely fúrt kútról üzemel. Az udvaron továbbá helyet kapott egy nagyméretű garázs 100 m2. A garázs tetőtere igény esetén szintén beépíthető, így a turisztikailag is kedvelt településen akár szálló, panzió is kialakítható az ingatlanból. Lipót rendkívül híres termáljáról, a két tanítási nyelvű általános iskoláról és a rendkívül jó infrastruktúráról, a turisták közkedvelt helyszíne. Az ingatlan mind nagycsaládosok, mind befektetési célra is kiváló választás. Amennyiben az eladó ingatlan felkeltette az érdeklődését hívjon a megadott telefonszámon vagy írjon e-mailt. Irodánk díjmentes hitelügyintézésben is rendelkezésére áll.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2000
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
West Side - Hitel és Ingatlaniroda West Side - Hitel és Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 948 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
West Side - Hitel és Ingatlaniroda West Side - Hitel és Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 948 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY