Eladó ház Lónya 70 nm
Eladó ház Lónya 70 nm
Eladó ház Lónya 70 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7688251
Referenciaszám: H465148
Feltöltve: 20 napja

Lónya eladó családi ház 2 szobás: 15,9 millió Ft

15,9 millió Ft
227 143 Ft/m²
70 m²
Alapterület
2000 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 46 146 Ft
Második évtől
62 976 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Lónyán kínálok eladásra egy jó elosztású 80 nm-es családi házat. Az ingatlan az 1966 évek táján épült vályog falazattal, kőporozott vakolattal, tetőrendszere zsindellyel fedett. Elosztásában 2 külön nyíló szoba, előtér, konyha étkező egyben, fürdőszoba és kamra elosztású. Az otthon melegéről gázkonvektorok gondoskodnak, de egy kandalló is elhelyezésre került. A folyamatosan karbantartott ingatlan igény szerint azonnal birtokba vehető, kisebb újításokkal élhető otthona lehet leendő gazdájának. Széles udvarral, kb 20 m utcafronttal rendelkezik, mely igen kedvező parkosításra is, továbbá egy fúratott kút is elhelyezésre került. Ami még különlegessé teszi ezt az ajánlatot, az egy kis Akác erdő, mely pár év múlva , vagy folyamatosan tudja biztosítani az Otthon melegét! Az ingatlan vételára a teljes bútorzatot is magába foglalja. Csendes, mégis könnyen megközelíthető helyen található. Lónya a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye északkeleti csücskében helyezkedik el, mint a beregi tájegység legészakibb magyarországi települése. Nyugati oldalról a Tisza, északi és keleti irányból az ukrán határ szegélyezi. A település mellett elhaladó Tiszát napjainkban fürdőzők helyett inkább a Nemzetközi Tisza-túra résztvevői és horgászok látogatják. A közvetlen szomszédos települések a határ magyar oldalán: Mátyus, Benk, Tiszamogyorós, Eperjeske. A legközelebbi települések a határ túloldalán Harangláb. Közúton két irányból érhető el: Mándok-Tiszamogyorós felől komp vagy ponton híd átkeléssel vagy Mátyus irányából a 4113-as úton. Ukrajna-Magyarország kisforgalmú határátkelőn keresztül is elérhető. Amennyiben bővebb információra lenne szüksége, vagy szeretné megtekinteni, keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1966
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pocsai Katalin Otthon Centrum - Vásárosnamény Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pocsai Katalin Otthon Centrum - Vásárosnamény Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY