Eladó ház Lőrinci 514 nm
Eladó ház Lőrinci 514 nm
Eladó ház Lőrinci 514 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7847898
Frissítve: 29 napja

Lőrinci eladó családi ház 7 szobás: 98 millió Ft

98 millió Ft
190 661 Ft/m²
514 m²
Alapterület
1600 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 284 421 Ft
Második évtől
388 151 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Impozáns és légies kastély jellegű ház családi okok miatt sürgősen tulajdonostól eladó egy lakás áráért utolsó CSOK lehetőséggel .€ Vagy $ előny. Budapesttől fél óra autóútra, a hatvani leágazó mellett, Lőrinciben (5000+554 lakos!), a központhoz közel, csendes és biztonságos mellékutcában található. Mögötte park és önkormányzat könyvtára. Az 1500nm telken áll a 6+1 szobás, 518 nm-es ez az igazán egyedi tervezésű összközműves (víz, csatorna, áram, gáz) lakóingatlan. a ház 2006-ban épült téglából, kő és beton alappal, fa és zsindely tetőszerkezettel, hőszigetelt falakkal. 2 Szintes, 6 hálószobával (átlagosan 20 nm-esek), alsószinten 2 hálószobával (átlagosan 20 nm-esek), 1 nagy nappalival (közel 200 nm), 2 hatalmas, fürdőszobával (18 és 20 nm), nagy konyhával (30nm), mely tágas, a konyhából egy nagyméretű kamra nyílik. a házhoz nagy terasz, kazánház tartozik. a telken több autó részére beállási hely, egy cca 100 m2 es alap és tartófalazat ami akár garázsnak vagy vendégházak is elkészülhet. a kert igényesen kialakítható, néhány frissen ültetett fa (meggy, birs, szilva dió), füves terület található rajta. a ház melegét gáz cirkó (kicserélendő) fűtés adja radiátoros és teljes padlófűtéssel. Az ingatlan kiváló igényeseknek, nagy teret igénylőknek, nagycsaládosoknak, de alkalmassá tehető irodának, orvosi rendelőnek, étteremnek, vagy akár 20-26fő elszállásolására , egyéb vállalkozásnak, bemutatóteremnek is! Pár perc sétával elérhető iskola, orvosi rendelő, boltok, fitness terem, posta , de a buszmegálló és a vasútállomás is könnyen elérhető. Megtekinthető: előzetes egyeztetés alapján. Bátran hívható vagyok. Aki konkrét vevőt hoz: az jutalékot kap. A felújítás elkezdődött, a befejezés után jelentős áremelkedés történik!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2006
Terasz:
45 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Átlagos rezsiköltség:
60 000 Ft/hó
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
kocsibeálló
garázs
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
kamra
terasz
melléképület
kábeltévé
internet
telefon
bútorozatlan
beépített konyhabútor
gépesített
hőszigetelt
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Földes Gábor
+36 70 384 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Földes Gábor
+36 70 384 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY