Eladó ház Lövőpetri 60 nm
Eladó ház Lövőpetri 60 nm
Eladó ház Lövőpetri 60 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7590960
Referenciaszám: H460522
Feltöltve: 16 napja

Lövőpetri eladó családi ház 2 szobás: 2 millió Ft

2 millió Ft
33 333 Ft/m²
60 m²
Alapterület
2158 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Lövőpetri csendes mellékutcájában egy 60 nm-es felújítandó családi házat, amely vályogból épült. Az ingatlanban 2 szoba, konyha, fürdőszoba-wc, közlekedő található. Nyílászárói hagyományos fából készültek, közművek közül a víz, villany, gáz megtalálható a lakóházban. Udvara parkosítható. Az ingatlanon kívül a telken melléképületek is megtalálhatóak. Teljes felújítás után költözhető. Közelében polgármesteri hivatal, focipálya található. Lövőpetri északkeleti részén fekszik, Kisvárdától mintegy 12 kilométerre helyezkedik el. A környék más települései közül Vásárosnamény 23, Nagyvarsány 17, Nyírlövő 4, Pap 9, Aranyosapáti 8,5, Szabolcsbáka 5, Újkenéz 16, Tornyospálca 21, Jéke pedig 13,5 kilométer távolságra található. Amennyiben felkeltettem érdeklődését forduljon hozzám bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pocsai Katalin Otthon Centrum - Vásárosnamény Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pocsai Katalin Otthon Centrum - Vásárosnamény Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY