Eladó ház Lukácsháza, Nagyrókás utca 61 nm
Eladó ház Lukácsháza, Nagyrókás utca 61 nm
Eladó ház Lukácsháza, Nagyrókás utca 61 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7854437
Referenciaszám: HZ092828
Frissítve: 16 napja

Lukácsháza eladó családi ház 4 szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
981 967 Ft/m²
61 m²
Alapterület
4225 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 173 845 Ft
Második évtől
237 247 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Vidéki miliő, csodálatos panoráma, felújított ingatlan, mindez 10 percre Szombathelytől!Legyen szó lakóingatlanról, állattartásról, hétvégi kikapcsolódásról, vagy vidéki turizmusra épített szolgáltatásról, ez az ingatlan tökéletes választás lehet.Lukácsháza szőlőhegyén a Csömötei pincesoron 'rejtőzik ' Ingatlanunk, melyet gondos tulajdonosa 2013 óta folyamatosan újított, szépítgetett.Ritkaság számban lévő dupla, körbekerített telken egy régi parasztház lett autentikus, de mégis modern stílusban felújítva, átépítve.A főépületben kialakításra került konyha-étkező-nappali, előszoba, fürdő-wc-vel, egy háztartási hlyiség és 3 pici szoba az emeleti részen. Hatalmas fedett és nyitott teraszai kellemes nyugodt kikapcsolódást biztosítanak.Több melléképület is megtalálható, melyek fatárolóként, műhelyként funkcionálnak.A telek adottságait kihasználva tulajdonosunk 3 állásos istállót épített (engedéllyel) melyek padlózata becsövezve, ha vissza térne a téli hideg az állatok komfortosan melegben pihenhessenek.A telek külterületi ingatlan, besorolása ' szőlő, gazdasági épület, rét'. (kifüggesztéses)A ház beton burkolattal rendelkező úton megközelíthető, víz-, villany közművel rendelkezik. A szennyvíz zárt emésztőgödörbe távozik, melyhez szippantós autót rendel a tulajdonos.Az ingatlan fűtése elektromos fűtőtestekkel és kandallóval biztosított. Villanyhálózat 1x32, és 1x16 A.A képgalériában található alaprajzon fel lett tüntetve a helyiségek négyzetmétere is! Kérem mielőtt hívna, tanulmányozza a szobák méreteit. A Tulajdonos kimondott kérése, hogy csakis előzetes időpont egyeztetéssel menjünk az ingatlant megtekinteni. (Ne csengessen be, ne kopogjon be, a kisbabára való tekintettel)

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1930
Erkély:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sas Szilvia Duna House - Szombathely, Uránia Az iroda összes hirdetése
+36 30 747 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sas Szilvia Duna House - Szombathely, Uránia Az iroda összes hirdetése
+36 30 747 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY