Eladó ház Mágocs 85 nm
Eladó ház Mágocs 85 nm
Eladó ház Mágocs 85 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7688731
Frissítve: 1 hónapja

Mágocs eladó családi ház 3 szobás: 12,9 millió Ft

12,9 millió Ft
151 765 Ft/m²
85 m²
Alapterület
1061 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 37 439 Ft
Második évtől
51 093 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Baranya vármegye északi kapujánál, Mágocs városában eladóvá vált egy előkertes, 3 szobás, amerikai konyhás, 85 négyzetméteres, teraszos, redőnyözött, csatornázott családi ház. A ház tájolása tökéletes, a reggeli játékos napsugarak ébresztenek, élettel töltik meg a szobákat és a késő délutáni simogató fény világítja be az amerikai konyhát. A ház jelenlegi tulajdonosa 2012- től jelentős korszerűsítéseket végzett az ingatlanban: első ütemben a nyílászárók, villanyvezetékek, vízvezetékek, szennyvízcsatorna cseréje és a padlástér 15 cm vastag kőzetgyapot szigetelése valósult meg, 4 éve a vegyestüzelésű kazán lett teljesen automatizálva a komfortérzet és a rezsicsökkentés jegyében az indirekt tároló, a programozható termosztát, a szünetmentes tápegység és a biztonsági berendezések segítségével. 2 éve pedig a régi kazánt egy új váltotta fel. A használati melegvíz előállítása árammal és hőcserélővel is lehetséges. A ház kamerarendszerrel , klímával, elektromos kapunyitóval, mozgásérzékelős világítással (amerikai konyhában és a fürdőszobában, kazánházban) rendelkezik. Az 1061 négyzetméteres telken a garázson, műhelyen (kazánház) kívül diófák és gyümölcsfa is található. Az ingatlan (igény szerinti felújítás után) azonnal költözhető. Azoknak ajánlom az ingatlant akik csendes, nyugodt utcában, jó lakóközösségben szeretnének élni, de fontos az is, hogy a kisváros által nyújtott szolgáltatások 10-15 perc sétával elérhetőek legyenek.(óvoda, általános iskola, pékség, boltok, üzletek, bank, vendéglátó egységek , orvosi rendelő stb.). A Dombóvár ( 8 km) városhoz tartozó Gunarasi Strand- és Gyógyfürdő termálvizes gyógyhely 12 km távolságra van. FALUSI CSOK igénybe vehető! Ügyvéd, energetikus és hitelügyintéző kollégáimmal együtt teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani Önnek az ingatlanügylet során. Kérem, tekintse meg a tájékoztató alaprajzot! Kérdésével, időpont egyeztetéssel, forduljon hozzám bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
F

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Városi Ingatlan Portál Városi Ingatlan Portál Az iroda összes hirdetése
+36 20 561 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Városi Ingatlan Portál Városi Ingatlan Portál Az iroda összes hirdetése
+36 20 561 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY