Eladó ház Malomsok 134 nm
Eladó ház Malomsok 134 nm
Eladó ház Malomsok 134 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8089574
Referenciaszám: M273041
Feltöltve: 12 napja

Malomsok eladó családi ház 2+3 fél szobás: 24,9 millió Ft

24,9 millió Ft
185 821 Ft/m²
134 m²
Alapterület
4136 m²
Telek
2+3 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 72 266 Ft
Második évtől
98 622 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Pápától 20 km-re, Malomsok településen idilli, falusi környezetben egy 134 m2 nagyságú tégla és kő falazatú családi házat. Elosztás szempontjából két egész, külön bejáratú szoba, három félszoba, konyha-étkező, kamra, több tároló, fürdőszoba és WC, egy külön WC, a helyiségeket összekötő közlekedőből, teraszból áll. A lakótér elrendezése praktikus, az eredeti házhoz 2004-ben hozzáépültek, fűtéskorszerűsítés történt, és nyílászáró csere, az ingatlan további korszerűsítést, a munkálatok befejezését igényli. A ház szerkezete stabil, vastag falainak köszönhetően télen jól tartja a meleget, nyáron pedig nincs szükség klímára. A meleg vizet elektromos bojler biztosítja. Fűtése vegyes tüzelésű kazánnal megoldott, radiátoros hőleadással. A lakóhelyiségek parketta, szőnyegpadló burkolatúak, a konyha, nappali, fürdőszoba, előszoba járólap borítású. Az ingatlan 4136 m2 nagyságú telken fekszik, méretéből és adottságaiból adódóan gazdálkodásra is kiválóan alkalmas. Az udvaron jó állapotú, állattartásra is kiválóan alkalmas melléképületek sora van. A ház nyugodt, csendes helyen fekszik. Malomsok a Rába és Marcal folyó ölelésében fekvő falu, kiváló lehetőségeket nyújtva, hogy munkája, elfoglaltsága mellett biztos és egészségtudatos életet éljen. A munkábajárás Győr, Pápa, Szany irányába szerződéses járatokkal biztosított, illetve menetrend szerinti buszjárattal bármilyen úticél elérhető. A település nagyon barátságos, működik bolt, posta, orvosi rendelő, óvoda, 4 km-re pedig általános iskola és fogorvosi rendelő is fellelhető. Ajánlom mindenkinek, aki egy rendezett faluban, távol a város zajától, azt mégis könnyen megközelíthető helyen szeretnének élni egy sok lehetőséget magában rejtő családi házban. Az ingatlan finanszírozásához szükséges hitel ügyintézése irodánkon keresztül díjmentesen, kamatkedvezményekkel elérhető! Az adásvétellel kapcsolatos ügyek intézésében segítséget nyújtunk, a szerződéskötéshez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Az ingatlanról készült leírás, alaprajz és képek az OTP Ingatlanpont Kft. szellemi tulajdonát képezik.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
1864
Terasz:
10,3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
világos
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Verrasztó Edina Irén Celldömölk Kossuth Lajos utca 15 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 315 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Verrasztó Edina Irén Celldömölk Kossuth Lajos utca 15 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 315 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY