Eladó ház Marcali 250 nm
Eladó ház Marcali 250 nm
Eladó ház Marcali 250 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7839998
Frissítve: 5 hónapja

Marcali eladó családi ház 3 szobás: 100 millió Ft

100 millió Ft
399 996 Ft/m²
250 m²
Alapterület
1384 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 290 223 Ft
Második évtől
396 069 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
B Home eladásra kínál Marcaliban, csendes környezetben egy 250 m2-es családi házat. Telek: 1384 m2 Az épület vegyes szerkezetű. Lakrész: konyha, fürdőszoba külön wc-vel, 2 szoba, nappali Tetőtér: külön bejárattal rendelkezik, külsőleg lehet megközelíteni Amerikai nappali konyhával, fürdőszoba wc-vel Ezen kívül van egy külön bejárattal rendelkező lakrész is, amely caa. 50 m2-es, itt található egy amerikai konyha nappali, és egy fürdőszoba wc-vel. Az ingatlan jó állapotban van, költözhető. A ház utcafronti. Műanyag és fa nyílászárókkal lett felszerelve, ezen kívül klíma is lett beszereltetve. Az ingatlan összközműves. Több fűtési lehetőséggel van ellátva az ingatlan. A ház melegéről gázkazán, cserépkályha, kandalló és klíma gondoskodik. Csatornahálózatra rá van kötve az ingatlan. A tető cserép borítású. 20 db napelem lett felszereltetve. Melléképület: faház, tároló, pince.... Az udvaron található saját garázs is. Elsősorban azoknak ajánlanám figyelemébe, akik befektetni szeretnének, vagy akár nagyobb családosok számára kiváló lehetőség lenne. 1/1 tulajdon, per -és tehermentes az ingatlan. Marcali egy 11 ezer fős város, amely gyógy- és strandfürdővel rendelkezik. Balatontól 13 km-re helyezkedik el, autóval 15 percen belük elérhető. Keszthely: 30 km Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, hívjon bizalommal a hét bármely napján.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 713 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 713 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY