Eladó ház Martfű 92 nm
Eladó ház Martfű 92 nm
Eladó ház Martfű 92 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7998339
Referenciaszám: 43280
Frissítve: 17 napja

Martfű eladó családi ház 3 szobás: 28,9 millió Ft

28,9 millió Ft
314 130 Ft/m²
92 m²
Alapterület
965 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 83 875 Ft
Második évtől
114 465 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Martfűi CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínálja a Martfű Ófalu részén lévő kertes családi házat! A családi ház jellemzői: - 965 m2-es bekerített telken helyezkedik el - a ház 1960-as években épült stabil beton alapokra - a lábazat szintén beton, a falazat 60 cm széles vályog - szigetelés a falon nincs - a tető cseréppel fedett (eredeti) - a nyílászárók fából készültek, jó állapotúak - a ház nettó alapterülete 92 m2 ,amely a következő helyiségeket tartalmazza: előszoba, közlekedő, nappali , konyha ebédlővel, kamra, fürdőszoba illemhelyiséggel és 2 külön nyíló szoba - a szobákban eredeti fa parketta, a fürdőben és  közlekedőben járólap, a többi helyiségben pvc burkolat található - a konyha alatt egy pince található ( kb 10 m2 ) - a fűtésről gázkazán és vegyes tüzelésű kazán is gondoskodik - a  meleg vizet gázbojler biztosítja ( a villanybojler visszaszerelési lehetőség is megmaradt) - az ingatlanhoz tartozik egy kazánház és 2 autó beállási lehetőséggel egy b30-as téglából épült garázs is - a kert rendezett, évelő növények és virágok is vannak  - a fúrt kút segít a locsolásban - a közelben óvoda, iskola, buszmegálló, vasútállomás, LIDL, GREEN, SPAR, KIK is található - a Tisza part kevesebb, mint 800 méterre van - a Martfűi Termál Spa kiváló gyógyhatású vizével kellemes pihenést biztosít az itt élőknek  - az ingatlan 1/1-es tulajdonjoggal rendelkezik, tehermentes, CS.O.K. pluszra, hitelre alkalmas Amennyiben a 155805593 számú Martfű Ófaluban lévő kertes családi ház, vagy a kínálatunkban lévő bármelyik ingatlan felkeltette az érdeklődését hívjon bizalommal bármikor! / a hirdetésben szereplő információk a tulajdonostól származnak / Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése. CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1961
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fazekas Marianna CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 440 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fazekas Marianna CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 440 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY