Eladó ház Mátételke 70 nm
Eladó ház Mátételke 70 nm
Eladó ház Mátételke 70 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 7646789
Frissítve: 1 éve

Mátételke eladó családi ház 2 szobás: 10 millió Ft

10 millió Ft
142 857 Ft/m²
70 m²
Alapterület
1725 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 29 023 Ft
Második évtől
39 607 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Befektetők, nyugalomra vágyók figyelem! Családi okok miatt eladóvá vált Mátételkén egy 1984-es építésű vályog ingatlanom 1/1 részben két tulajdonostól (testvéremmel közösen). Jelenleg 1M forintos foglalót követően 6-12 hónapon belül költözhető. Hivatalosan 1725nm-es telken fekszik, melynek nagyjából fele szántásra, mezőgazdálkodásra is alkalmas a talaj minőségének köszönhetően, többi része természetes módon füvesített és fákkal gazdagított. A telken található továbbá két fészer melyek állapota nem tökéletes, de az évek során jó szolgálatot tett. Két csirkék vagy malacok tartására alkalmas ól is ki van alakítva. Az ingatlan nagyjából 70nm alapterületű (+padlás), egybenyitott konyha és előszoba, zárható ablakos fürdőszoba és két külön zárható hálószoba található benne. A fűtésről központi fatüzelésű kazán gondoskodik (két radiátort melegít a szobákban és a légfűtés a többi helyiséget látja el), a melegvízről egy idén cserélt 120L-es Bosch bojler melynek saját, kapcsolt fázisa van így az országban a lehető legkedvezőbb árfolyamon működhet. Az ingatlan ipari 3 fázissal (nagy teljesítményű gépek remek terheléselosztással üzemeltethetőek) és 10 éve teljesen réz kábelekre cserélt villamos hálózata van, a felujítás nagyjából 2 millió forintba került az előző tulajok elmondása alapján. Csendes környéken található, Baja 30 perc autóval, egy közeli város szórakozási, munka- és bevásárlási lehetőségekkel pedig csak 10 perc, tömegközlekedéssel 12, melyhez a megálló 600 méteren belül található. Kis-és nagycsaládok számára ideális akik szeretnének elszakadni a nagyvárosi nyüzsgéstől mégsem szeretnének a semmi közepén kikötni. Óvoda, posta és egy vegyesbolt is található 1km-es körzetben. Önellátók számára a kert ideális választás, 12 különöző gyümölcsfa és megfelelő méretű termőterület várja őket. Nagyjából 20köbméteres emésztő és saját ásott kút segít a függetlenségben. Víz és elektromosság bekötve, földgáz nincsen. Az alap állapota kérdéses, helyenként foltok vannak a falon, van ahol a vakolatot is ledobta, valószínűleg ez javításra szorulna. Üzenetben tudok küldeni több képet is. AZ ÁR ALKUKÉPES, KÉREM KERESSENEK BÁTRAN!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Kandalló
Építés éve:
1984
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
ipari áram
összkomfortos
kocsibeálló
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
étkező
melléképület
kábeltévé
internet
telefon
beépített konyhabútor
vízórás
kandalló
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Cseh Balázs
+36 30 889 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Cseh Balázs
+36 30 889 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY