Eladó ház Mátraderecske 120 nm
Eladó ház Mátraderecske 120 nm
Eladó ház Mátraderecske 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7996171
Referenciaszám: M270754-4592827
Frissítve: 4 napja

Mátraderecske eladó családi ház 4 szobás: 31,9 millió Ft

31,9 millió Ft
265 833 Ft/m²
120 m²
Alapterület
900 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 92 582 Ft
Második évtől
126 347 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kizárólag az OTP Ingatlanpont kínálatában! Gyönyörű Kilátású Családi Ház Mátraderecskén! Mátraderecske egy varázslatos kis település, és most lehetőség nyílik arra, hogy otthont teremtsen családjának ezen a csendes, panorámás ingatlanban. Eladó egy 120 m2-es családi ház, mely a természet szépségét és a kényelmet egyesíti. Az ingatlan alsó szintjén található a tágas garázs, egy lenyűgöző méretű nappali, külön fürdőszoba és WC, étkező, valamint egy jól felszerelt konyha, mely közvetlen kapcsolatban áll a terasszal. Az emeleten három hálószoba, továbbá egy fürdőszoba és padlás biztosítja a család minden tagja számára a kényelmes életteret. A fűtésről a pincében elhelyezett gáz- és vegyestüzelésű kazán gondoskodik. A nyílászárók korhűek, fa anyagúak, rendszeresen karbantartottak, így az otthon különleges hangulatot áraszt. Az ingatlan villamoshálózata három fázissal rendelkezik, lehetővé téve a jelentősebb teljesítményű készülékek biztonságos használatát. Az udvar rendezett, gondozott, kerítéssel határolt. Ez az ingatlan ideális választás turisztikai célból, a csodálatos környezet és a panoráma miatt. Emellett az épület megfelel a Falusi CSOK elvárásainak is, így könnyedén kihasználható a kedvezményeket. Ha szeretné ezt a páratlan lehetőséget megragadni, ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma! Éljen a Mátra varázsával a hét mindennapjaiban!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szalóki Máté OTP Ingatlanpont Gyöngyös Az iroda összes hirdetése
+36 30 361 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szalóki Máté OTP Ingatlanpont Gyöngyös Az iroda összes hirdetése
+36 30 361 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY