Eladó ház Mélykút 203 nm
Eladó ház Mélykút 203 nm
Eladó ház Mélykút 203 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8106795
Referenciaszám: HZ041578-4641438
Frissítve: ma

Mélykút eladó családi ház 4 szobás: 24,9 millió Ft

24,9 millió Ft
122 660 Ft/m²
203 m²
Alapterület
846 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 72 266 Ft
Második évtől
98 622 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Mélykút egyik csendes utcájában eladásra kínálok egy 203 négyzetméteres családi házat, két lakrésszel.A háznak két bejárata van, rendezett udvarral, terasszal és garázzsal ellátva.A tető egyáltalán nem szorul felújításra, remek állapotban van.5KM-os napelemmel rendelkezik, ami fedezi a ház áramellátásának költségeit.Az első, nagyobb lakrész mérete 175m2, a második lakrész 27m2,ahol szintén van konyha és fürdőszoba, teljesberendezéssel.Az udvarban van egy nagyjából 6m2-es helyiség, tárolásra is alkalmasA nyílászárók műanyagok, a közelmúltban lettek cserélve. A villanyvezetékek részben újakés új vízvezetékeket kerültek be.Az ingatlan melegét padlófűtés biztosítja és vegyes tüzelésű lehetőség is rendelkezésre áll igény szerint.Az első lakrészben kialakításra került egy fodrászüzlet, ahol szintén van mosdó.A házban van 3 tágas szoba, nappali, konyha, kamra, fürdőszoba. Minden helyiségben kellemes, napfényes fényviszonyok vannak.A ház szinte azonnal költözhető, felújítást egyáltalán nem igényel, családoknak bártan ajánlom.Érdeklődés esetén keressen bizalommal és nézzük meg együtt.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kőhalmi Boglárka Duna House Baja-Szekszárd Az iroda összes hirdetése
+36 30 866 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kőhalmi Boglárka Duna House Baja-Szekszárd Az iroda összes hirdetése
+36 30 866 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY