Eladó ház Mende 360 nm
Eladó ház Mende 360 nm
Eladó ház Mende 360 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7811852
Referenciaszám: 1145
Frissítve: 24 napja

Mende eladó családi ház 7 szobás: 92,5 millió Ft

92,5 millió Ft
256 944 Ft/m²
360 m²
Alapterület
1043 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 268 459 Ft
Második évtől
366 367 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Leírás Eladásra kínálom Mendén, ezt a remek ingatlan, ne hagyja figyelmen kívül!! Madárcsicsergésre vágyik, hozza haza vállalkozását, és dolgozzon otthonról, időt, energiát, pénzt spórolva!! Ebben az ingatlanban, fűthet vegyestüzelésű kazánnal, így nem kap magas gázszámlát! Eladásra kínálunk Mende településen a központban az Állomás u. 5. szám alatt, egy 1043 nm-es telken lévő, bruttó 360 m2 alapterületű, kifejezetten jó állapotban lévő, kétszintes családi házat elkülönülten kialakított külön helyiséggel, melyben többféle vállalkozás folytatható, (Magán Rendelő, Szépészeti helyiség, Iroda, stb….) és a pinceszint. Az épület két bejárattal rendelkezik, teljes közművel ellátott. Kisebb munkálatokkal 3 lakássá alakítható, így összeköltözőknek vagy befektetésként is jó választás lehet. Mende Budapesttől 30 km-re található, (rohamosan fejlődő település) az M0 és 31 főúton fél óra alatt elérhető, vagy a Keleti pályaudvarról vonattal közelíthető meg. Az ingatlan a vasútállomás közelében helyezkedik el, erdő szomszédságában, ahol mókusok őzek látványában gyönyörködhetünk a teraszon egy kávéval, és plusz még csodálhatjuk a kertben nyíló virágokat cserjéket is. Az előkertes elhelyezkedésű, körbejárható ház 1989-ben épült, az akkoriban elérhető legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával. Az épületen 2005-ben a tetőcserép cserélve lett, ekkor került sor a ház szigetelésére is. Földszint – előtér, nappali, konyha étkezővel, nagyméretű spájz, háló, mellékhelyiség mosdóval, nagyméretű terasz. Tetőtér – nappali, 3 háló, könyvtárszoba, fürdőszoba, toalett, terasz. Külön helyiség – előtér, kézmosó, toalett, váró, kezelő, közlekedő, zuhanyzó, öltöző. Pince – kétállásos garázs, tároló, mosókonyha, kazánház. A déli tájolású, 45 nm-es terasz, a konyhával étkezővel, nappalival kapcsolatos. Az emelet két hálószoba, egy beépített belső terasszal kapcsolatos. A belső terekben magas minőséget képviselő márvány burkolatokat találunk. Mindenhol jellemző az igényes kialakítás. A ház fűtéséről egy vegyes tüzelésű kazán, illetve egy gázkazán gondoskodik, a meleg víz-ellátást bojler szolgáltatja. Minden helyiségben padlófűtés került kialakításra. Bátran ajánljuk mindazoknak, akik a házhoz hasonló igényességgel szeretnék élni az életüket, csendes, békés, természetközeli környezetben, mégis közel a nagyváros lüktető forgatagához. A közelben minden megtalálható, Bank, gyógyszertár, pizzéria, álltalános iskola, közért, 10 perc autóval, Auchan, Dekatlon, Bauhaus, Pepco, kik üzletek. Jöjjön el, és hagyja magát elvarázsolni! Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon a hét bármely napján bizalommal. Köszönöm, hogy elolvasta hirdetésemet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1989
Energetikai besorolás:
H
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
duplakomfortos
kocsibeálló
garázs
kert
csendes
világos
kamra
terasz
pince
hőszigetelt
riasztó

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bodor Andrea Bodor Andrea Az iroda összes hirdetése
+36 70 323 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bodor Andrea Bodor Andrea Az iroda összes hirdetése
+36 70 323 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY