Eladó ház Mezőberény 128 nm
Eladó ház Mezőberény 128 nm
Eladó ház Mezőberény 128 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 8044181
Feltöltve: 1 hónapja

Mezőberény eladó családi ház 2+2 fél szobás: 15,9 millió Ft

15,9 millió Ft
124 219 Ft/m²
128 m²
Alapterület
1546 m²
Telek
2+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 46 146 Ft
Második évtől
62 976 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Családi okokból eladóvá vált szeretett családi házunk Mezőberényben, Békés megyében, Gyulától és a román határtól 35 kilométerre, csendes szép utcában, a vasútállomástól 5 perc gyalogos sétára. A telek mérete 1546 m2, a lakóházé 128 m2, amelyhez különálló fedett garázs is tartozik. Az összkomfortos lakóépületben két szoba, tágas nappali és konyha, étkező található, valamint egy különálló gardrób, illetve bármire használható háztartási helyiség. A ház alacsony rezsijű, mivel alternatív fűtési lehetőségeket építtettünk ki, központi fűtéssel gázkazán és vegyes tüzelésű kazán működik, valamint két hűtő/fűtő klíma szolgáltatja a meleget, nyáron igény szerint a hűsölést. A ház vegyes falazatú, vályog és tégla, amely nagyon jó hőtartási tulajdonsággal rendelkezik. A ház részben felújított, cseréltettük a vezetékeket, nyílászárókat, burkolatokat, sarokkádas fürdőszobát alakítottunk ki. A WC külön helyiségben van. Az ablakok redőnnyel ellátottak. Az ingatlan a szennyvízrendszerbe kötött. A telek gazdálkodásra, kertészkedésre is kiválóan alkalmas, működőképes ásott kúttal, amely öntözésre használható. Az ingatlan tulajdoni viszonya rendezett, arra hitel felvehető, mivel a fennálló tartozás törléséről szerződéskötés esetében gondoskodunk. Az ingatlan irányára: 15,9 millió forint. (41.000 EUR) Az ár tartalmazza a konyhabútort, és felszerelést a beépített mosogatógéppel, a Bosch kombi tűzhellyel és hűtőszekrénnyel együtt. Az árba a klímaberendezések és a világítótestek is beleértendők. Igény esetén a ház teljes berendezéssel is eladó, azonnal költözhető, amely külön megállapodás tárgya. Tisztelt Érdeklődő, ha szeretne egy garzon áráért egy élhető kedves családi otthont vásárolni, amelyhez szép nagy udvar és kert is tartozik, kérem hívjon.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
Átlagos rezsiköltség:
40 000 Ft/hó
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
amerikai konyha
étkező
kamra
gardrób
melléképület
műhely
internet
telefon
bútorozott
beépített konyhabútor
gépesített
alacsony közös költség
vízórás
hőszigetelt
klíma
redőny
akadálymentesített
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Várhegyi Éva
+36 70 431 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Várhegyi Éva
+36 70 431 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY