Eladó ház Mezőkovácsháza, Városközpont 90 nm
Eladó ház Mezőkovácsháza, Városközpont 90 nm
Eladó ház Mezőkovácsháza, Városközpont 90 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7889686
Referenciaszám: M260142
Frissítve: 16 napja

Mezőkovácsháza eladó családi ház 2+1 fél szobás: 6,5 millió Ft

6,5 millió Ft
72 223 Ft/m²
90 m²
Alapterület
1893 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 18 865 Ft
Második évtől
25 745 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csak az OTP Ingatlanpont kínálatában!! Eladó Békés vármegyében Mezőkovácsháza városában egy felújítandó, 90 m2-es 2,5 szobás családi ház! Az ingatlan tégla alapon vegyes falazatú, felújítandó állapotban, 1893 m2-es telken. A ház minden közművel rendelkezik. Fűtését gázkonvektorok mellett egy a konyhában lévő kályhával lehet kisegíteni. A nyílászárók részben eredetiek, részben kicserélték hőszigetelt műanyagra. A szobákban hajópadló, a többi helyiségben cement mozaiklap. A villanyhálózat is eredeti alumínium. Fürdőszoba van, de felújításra szorul. Az udvaron van melléképület, de rossz állapotban. Vannak továbbá gyümölcsfák és rengeteg növény, virág. Az ingatlan előnye a jó, városközponti elhelyezkedése, a nagy telek és az, hogy szerkezetileg rendben van. Több nyílászáró is viszonylag újabb, és a bejárati ajtó is. Belül nemrég végeztek állagmegóvó és helyreállító jelleggel kisebb javítási és meszelési munkálatokat, valamit a tetőt is javították. Az ingatlan tehermentes, és adásvétel esetén 30 napon belül birtokba vehető! Kedvező hitelajánlatokkal (BABAVÁRÓ hitel, piaci hitel és szabad felhasználású hitel) várjuk jelentkezését. Számos konstrukció közül választhatnak. Hitel igénylés esetén akár egyedi kamatkedvezménnyel, jogosultság esetén az állami támogatásokhoz kapcsolódó felvilágosítással, teljes körű pénzügyi tanácsadással és ügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére. A pénzügyi tanácsadás és ügyintézői szolgáltatásunk díjmentes. Irodáink Szentes, Petőfi utca 12. a buszmegálló felől, és Csongrád, Fő utca 54. szám alatt várja a személyes érdeklődőket. VÁLASSZUK KI EGYÜTT AZ ÖNNEK LEGMEGFELELŐBB AJÁNLATOT! BANKI SORBAN ÁLLÁS NÉLKÜL!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1940
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Szabados Éva Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 309 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Szabados Éva Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 309 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY