Eladó ház Mezőszilas 48 nm
Eladó ház Mezőszilas 48 nm
Eladó ház Mezőszilas 48 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8018200
Referenciaszám: HZ066831-4471462
Frissítve: ma

Mezőszilas eladó családi ház 1 szobás: 19 millió Ft

19 millió Ft
395 833 Ft/m²
48 m²
Alapterület
333 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 55 143 Ft
Második évtől
75 254 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Mezőszilason eladásra kínálok egy 49 nm-es családi házat!A házat a jelenlegi tulajdonosa 2007-ben teljen újjá építette. A telek 2 utcafronti bejárattal rendelkezik. Az északi és keleti oldalán téglakerítés épült mely 20m széles, és 1.8 m magasságú kovácsoltvas kapubejáróval ellátva. A telek déli oldalán szintén kőkerítés került felépítésre, tetejét műkő borítással látták el. Az alap C 8-32kk kavicsbetonból készült. Lábazat C 10-32kk kavicsbeton, cementvakolattal ellátva. A padlóra és a falak alá 2 réteg aqvabit P 417 cs talajnedvesség elleni szigetelést helyeztek el. Az áthidalók és a koszorú előtt 5 cm Heratekta hőszigetelés került, a födémre 10 cm szálas hőszigetelő anyagot helyeztek el. A földszinti padló alatt 5 cm lépésálló Isolyth szigetelés került. A külső teherhordó falak Porotherm 38N+F , válaszfalak Porotherm válaszelemekből épült. A födém fagerendás, mely hőszigetelt, gipszkarton borítást kapott. A tetőszerkezet kontyolt nyeregtető fogópáros megoldással, egyhornyos íves vágású , piros színű tetőcserép héjazatú. A szoba parketta borítást kapott, a többi helyiség mázas taposó burkolattal ellátott. A nyílászárók hőszigetelt műanyagok , redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek.A fűtésről parapetes gázkazán gondoskodik, radiátoros hőleadással. A melegvizet 120 L-es villanybojler szolgáltatja. A ház villanyhálózata korszerű rézkábelek , 32A , 3 fázisú, éjszakai és nappali órával ellátott. Az udvar gyönyörűen karbantartott, parkosított, virágokkal és fákkal ültetett. A jelenlegi tulajdonosa nagy odafigyeléssel gondozza. A ház elosztása: - konyha- étkező- kamra- közlekedő - wc, wc előtér- fürdőszoba- 16.77nm-es szoba- előszoba- 13 nm-es teraszA ház nagyon jó állapotú, rendezett, karbantartott. Ha igazán hangulatos jól megépített házra vágyik remek áron, akkor ez önre vár. Jöjjön és nézzük meg, szeressen bele !Bővebb információért és személyes megtekintés miatt keressenek bizalommal!Mezőszilas falusi CSOK-os település. Székesfehérvártól 45km, Sárbogártól 15km, Enyingtől 20km-re helyezkedik el. Ha hitelre van szüksége cégünk ebben is segítségére lesz díjmentesen.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2007
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Frebrich Szilvia Duna House Székesfehérvár, Gárdony, Siófok Az iroda összes hirdetése
+36 30 862 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Frebrich Szilvia Duna House Székesfehérvár, Gárdony, Siófok Az iroda összes hirdetése
+36 30 862 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY