Eladó ház Mezőtúr, Csendes 100 nm
Eladó ház Mezőtúr, Csendes 100 nm
Eladó ház Mezőtúr, Csendes 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7804361
Referenciaszám: M248559
Frissítve: 17 napja

Mezőtúr eladó családi ház 3+1 fél szobás: 9 millió Ft

9 millió Ft
89 812 Ft/m²
100 m²
Alapterület
794 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 26 120 Ft
Második évtől
35 647 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok egy 100,2 nm-es családi házat. Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Szolnoktól 46km-re, Mezőtúr forgalmasabb részén. A telken két külön álló ház található felújítandók! A 794nm-es telken két épület kapott helyet egy vályog építésű ingatlan, kialakításra került 2 szoba, előszoba, konyha, fürdőszoba wc, kamra, Egy tégla építésű ingatlan található benne egy szoba egy félszoba valamint egy előszoba, mosdó. Mind a két épület szerkezetileg kiváló állapotban van, tető szerkezetei jó állapotúak. Az otthon melegét kályhák biztosítják továbbiakban elektromos fűtés kialakítható gáz nincs bevezetve. Az udvaron található lemez garázs. Egy család számára egy kis munkával kiváló otthonná válhat. A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióival, CSOK és a támogatott hitel lehetőségével, vagy akár a babaváró hitel ilyen célra történő felhasználásával tud segíteni. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Az adás-vétel lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Érdeklődés esetén várom hívását akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1941
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
félkomfortos
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fórizs Péter Mátyás Gyomaendrőd Szabadság tér 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 282 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fórizs Péter Mátyás Gyomaendrőd Szabadság tér 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 282 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY