Miskolc eladó családi ház 5 szobás: 89,99 millió Ft

Hirdetéskód 7898999
Referenciaszám 681500198
Frissítve: 8 napja
Eladó ház Miskolc, Csabai kapu 240 nm
Eladó ház Miskolc, Csabai kapu 240 nm
Eladó ház Miskolc, Csabai kapu 240 nm
+21 fotó
89,99 millió Ft
374 958 Ft/m²
Alapterület
240 m²
Telek
611 m²
Szobák száma
5 szoba

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 261 174 Ft
Második évtől
356 426 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Van
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
duplakomfortos
garázs
vízórás
klíma

Eladó Miskolcon,a Csabai kapuban,egy magas műszaki tartalommal biró,két generáció együttélésére,vagy üzleti vállalkozásra is alkalmas családi ház. A 611 m2-es elhelyekzedő ingatlan korszerű,energiatakarékos,tágas,élhető,esztétikus. A főépület 240 m2 alapterületű,részben alápincézett. A pincében található a kazánház,tárolók,és egy külön elhelyezkedő borospince. A földszinten egy nagyméretű konyha-étkező,nappali kandallóval,hálószoba,zuhanykabinos fürdő,WC,kamra,előszoba található. Az tetőtérben  3 szoba,fürdő,WC, 3 gardrób ,és folyosó van. Innen közelithető meg a garázs tetején elhelyezkedő, 25 m2-es terasz. Az egyik szobához az utcafront felől erkély is tartozik. A főépület mellett,az előszobából közvetlenül megközelithető garázs van,ami  az elektromos autó töltésére kialakított. Maga az épület téglából épült, vastag,stabil falakkal, 15 cm vastag szigeteléssel. A tető héjazata zsindely,a födém,és a héjazat alatt is szigetelt. Az ablakok a földszinten műanyag,a tetőtérben fa hőszigetelt ablakok.  Az összes vezeték cseréje megtörtént. A fútése gázkazánnal,kandallóval,és a 3 db split klimával is történhet. Gyakorlatilag villanyszámla nincs,a tetőn elhelyezkedő 10 kW-os napelem az összes energiaszükségletet fedezi. A telken található egy másik épület is,60 m2 alapterületű,két szintes. Külön bejárattal is rendelkezik a szomszéd utca felől.Mosdó,WC,folyosó,tároló,konyha és egy nagy szoba található benne.Szintén szigetelt,fűtése külön kondenzációs gázkazánnal megoldott. Ehhez az épülethez tartozik egy másik garázs is. Locsolni fúrt kútról lehet. Az ingatlan tehermentes,megbeszélés kérdése a birtokbaadás. Az árat nem véstük kőbe.

Kapcsolatfelvételi adatok

+36 70 427 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Kardos Gyöngyi
+36 70 427 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Válassz az előre megírt üzenetek közül:
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.