Eladó ház Miskolc, Hejőcsaba 90 nm
Eladó ház Miskolc, Hejőcsaba 90 nm
Eladó ház Miskolc, Hejőcsaba 90 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8081377
Referenciaszám: 168434
Frissítve: 11 napja

Miskolc eladó családi ház 3 szobás: 18,8 millió Ft

18,8 millió Ft
29 375 Ft/m²
90 m²
Alapterület
640 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 54 562 Ft
Második évtől
74 462 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Miskolc Görgey Artúr utcai Ingatlaniroda kínálatában eladó a #168434 hivatkozási számú miskolci családi ház. Eladó Miskolc egyik közkedvelt részén, Hejőcsabán egy 90 m2 hasznos alapterületű családi ház. Az épület osztatalan közös tulajdon, mely 1297 m2-es telken található. Az ingatlan megvásárlása esetén egy nagyjából 640 m2-es terület kerül megosztásra. A ház önálló bejárattal bír megosztás esetén is. Igény szerint akár teljes ingatlan megvásárlása lehetőség van a telken található további lakóépülettel együtt. Ebben az esetben a két ingatlan együttes irányára 55.000.000 Ft. A másik épület hivatkozási száma #166870 és az alábbi linken érhető el: https://oh.hu/ingatlanok/reszletek/166870-miskolc-elado-csaladi-haz Az ingatlan további jellemzői: - az épületbe előtetővel fedett kis teraszon keresztül tudunk belépni - a teraszról egy zárt verandára jutunk, amely alapvetően étkezőként tud funkcionálni - innen nyílik a fürdőszoba és egy közlekedő - a szobák nagy alapterületűek, a ház polgári jellegénél fogva egymásból nyílnak, a lakás körbejárható - a ház fűtéséről gázkazán gondoskodik konvektoros hőleadással - az épület felújítást követően sokrétűen hasznosítható - az épület 2012-ben új tetőhéjjalást kapott bramac cserepekkel  - az ingatlanhoz tartozik egy melléképület és egy garázs is - egy átfogó belső felújítással akár családosoknak, akár irodának átalakítva is megfelelő választás - a leválasztható nagy porta ugyancsak családok, vagy céges ügyfelek igényeit is kielégítheti Jöjjön nézze meg ezt a nagyszerű adottságokkal rendelkező házat és legyen a családjának az új otthona, vagy vállalkozásának minden igényt kielégítő székhelye! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó miskolci családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #168434 Az Openhouse Miskolc Görgey Artúr utcai Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (héra)
Építés éve:
1958
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Udvardi Norbert Openhouse Miskolc Görgey Artúr utcai Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 726 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Udvardi Norbert Openhouse Miskolc Görgey Artúr utcai Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 726 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY