Eladó ház Miskolc, Miskolctapolca 450 nm
Eladó ház Miskolc, Miskolctapolca 450 nm
Eladó ház Miskolc, Miskolctapolca 450 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7799832
Referenciaszám: 698900267
Frissítve: 17 napja

Miskolc eladó családi ház 7 szobás: 145 millió Ft

145 millió Ft
322 222 Ft/m²
450 m²
Alapterület
1278 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 420 827 Ft
Második évtől
574 305 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
  EXKLUZÍV otthont vásárolna, vagy befektetőként EGYEDÜLÁLLÓ lehetőséget keres van egy PRÍMA ajánlatom az Ön számára! MOST FÉLÁRON HOZZÁJUTHAT EHHEZ A KIVÁLÓ INGATLANHOZ!!!   Eladásra kínálok egy Miskolc tapolcai LUXUS CSALÁDI VILLÁT, az Ellipsum Élmény- és Strandfürdőtől 30 MÁSODPERCRE, mely a legújabb trend elvárásainak megfelelően a 2000-es év körül épült. A házat Puskás Péter YBL-díjas tervező álmodta meg, a kertben található filagória, a kerítés, a kandeláberek és a lépcső korlátok pedig Fata György Kondor Béla díjas iparművész keze munkája. A közel 500 m2 lakótér tartalmaz mindent, amire valaha vágyott! Hatalmas nappalijában és étkezőjében az egész család kényelmesen összegyűlhet, a 6 hálószobában a privát tér is mindenkinek adott. A ház földszintjén található hálószobában található egy infraszauna is. Korábban ebben a helyiségben volt kialakítva a wellness-rész, ami igény szerint visszaalakítható. A ház alatti telek 1276 m2-es, jelentősen parkosított, a ház előtti rész térkő burkolattal fedett. 1 autó részére biztosított a beállás a ház utcaszintjén kialakított garázsban.   ÉS MÉG TÖBB EXTRA: - Vaillant kombi-cirkó kazán biztosítja a fűtést, padlófűtésen és radiátoros hőleadókon keresztül minden lakóhelyiségben - LENYŰGÖZŐ kovácsoltvas kerítés és erkélyrácsok - Központi riasztó és kamerarendszer áll rendelkezésre - Egyedi FA beltéri- és kültéri nyílászárók - Nappaliban egy EXKLÚZÍV KANDALLÓ is beépítésre került - A szobák erkélyeiről, és ablakaiból CSODASZÉP TAPOLCÁRA NÉZŐ PANORÁMA tárul elénk, ezt FELTÉTLENÜL látnia kell!!!   LOKÁCIÓJA MIATT MEGISMÉTELHETETLEN befektetés hosszútávú kiadás céljára is! Közvetlen közelében posta, iskola, játszótér, gyógyszertár!   Ha beleszeretett a Villába (ahogy én is) KÉREM HíVJON és megmutatom Önnek ezt a KÉNYELMES, TÁGAS és MAGAS MINŐSÉGBEN megépített CSODASZÉP ingatlant!        

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2000
Erkély:
21 m²
Terasz:
50 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
garázs
panoráma
étkező
gardrób
erkély
terasz
internet
bútorozatlan
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kozák Csaba Tamás Newex Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 165 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kozák Csaba Tamás Newex Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 165 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY