Eladó ház Miskolc, Vargahegy, Csermőkei u. 44. 200 nm
Eladó ház Miskolc, Vargahegy, Csermőkei u. 44. 200 nm
Eladó ház Miskolc, Vargahegy, Csermőkei u. 44. 200 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7775295
Frissítve: 2 hónapja

Miskolc eladó családi ház 6 szobás: 74,99 millió Ft

74,99 millió Ft
374 950 Ft/m²
200 m²
Alapterület
2000 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 217 640 Ft
Második évtől
297 015 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Miskolc Csermőkei út családi házas övezetében, TEHERMENTES, 2020-ban felújított, 200 nm alapterületű házat kínálunk 2000 nm GONDOZOTT telken! KREATIVITÁS, állandó minőség megóvás jellemzi a telket , a kertet és a házat, mely ELEKTROMOS kapun keresztül megközelíthető, betonozott kocsibeállóval! Amint a fotókon látható, díszkút, madáretető, sütögetőhely, sziklakert, virágok, bokrok özöne, tároló, ötletesen kialakított támfal-mely a gyümölcsöshöz vezet- várja az érdeklődőket! -ELEKTROMOS GARÁZSKAPU és szerelőaknás garázs -BRAMAC tetőcserép -friss homlokzat, szigeteléssel, ép stablon, ép csatornák -a háznak 3 bejárata van, 13 fokos, ideális dőlésszögű lépcsősor vezet az emeletre -20 nm TÉLIKERT, mely a 15 nm burkolt erkélyre nyílik, kovácsoltvas korláttal, ideális kilátással -B30 tégla és ytong építés -műanyag nyalászárók rovarhálóval -glettelt, festett falak, minőségi járólapok -földszinten lépcsőház, konyha beépített konyhabútorral étkező, kamra, szobák, fürdőszoba KÁDDAL ÉS ZUHANYOZÓVAL -emeleten folyosóról nyílik a télikert, szobák, fürdőszoba -a hátsó bejáratból ugyancsak nyílik egy zuhanyzó és tároló -gáz cirkó fűtés modern kazánnal, így a téli időszakban 25-30.000 ft/ hó a számla Ideális ÖSSZEKÖLTÖZŐ CSALÁDOKNAK, nagycsaládosoknak, DE APPARTMANHÁZ, VENDÉGHÁZ kialakítása is opció lehet! Jól megközelíthető, pár perc a város, két irányból is jól elérhető! Minden részlet, ami érdekes, telefonon és személyes megtekintéssel, AKÁR HÉTVÉGÉN IS! HÍVJ! Nézd meg! Érdemes! Keress minket FB-on és látogass el weboldalunkra, ahol hasznos bejegyzéseket is olvashatsz! belvitaingatlanokpontcom ALKUKÉPES!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
garázs
kertkapcsolatos
télikert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
étkező
erkély
melléképület
beépített konyhabútor
hőszigetelt
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Belvita Investo Kft. Belvita Investo Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 30 959 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Belvita Investo Kft. Belvita Investo Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 30 959 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY