Eladó ház Miskolc 264 nm
Eladó ház Miskolc 264 nm
Eladó ház Miskolc 264 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7552513
Referenciaszám: 3595
Feltöltve: 21 napja

Miskolc eladó családi ház 3+1 fél szobás: 39,5 millió Ft

39,5 millió Ft
149 621 Ft/m²
264 m²
Alapterület
1100 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 114 639 Ft
Második évtől
156 449 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kétszintes családiház, közel 3 évtizedig működő üzlethelyiséggel keresi új tulajdonosát! Megvásárlásra kínáljuk ezt a Kabar utcai ingatlant, mely számos lehetőséget rejt magában. A családiház mérete 121 nm, melynek az elosztása a következőképp alakul: A földszinten nappali, konyha étkezővel, spajz, előszoba és fürdőszoba található. A felső szinten tágas nappali-társalgó, 3 hálószoba, közlekedő és fürdőszoba került kialakításra. Alatta 15 nm pincézett rész is található. Az utcafronton kialakított üzlethelység 47 nm, mely sok-sok éven át élelmiszerboltként, kígyózó sorokkal és magas profittal működött. Az üzlet közvetlenül a kórház mellett található, kertvárosias lakókörnyezetben. Az üzlethelyiség teljes berendezése, beleértve a hűtőket és pultokat, polcokat, a vételár részét képezi. Az üzlethelyiség alatt 47 nm pince is található. Az ingatlan részben téglából, részben szilikátból épült, részleges felújítás során néhány nyílászáró cseréje megtörtént, illetve új gázkazán került beszerelésre. Az Immergas gázkazán 2 éves, a keringetőszivattyú 1 éve lett cserélve. Az ingatlant profilváltás miatt értékesíti a tulajdonosa. Az ingatlan vállalkozásra, befektetésre tökéletesen alkalmas, de jó szívvel ajánlom vállalkozó kedvű, nagycsaládos magánszemélyek részére is. Amennyiben hirdetésem felkeltette figyelmüket kérem, hívjanak vagy keressenek bizalommal irodánk elérhetőségeinek bármelyikén!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
pince
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csendom Zsuzsanna Immo1 Miskolc - Zsuzsi irodája Az iroda összes hirdetése
+36 70 232 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csendom Zsuzsanna Immo1 Miskolc - Zsuzsi irodája Az iroda összes hirdetése
+36 70 232 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY