Eladó ház Miskolc, Balassa utca 75 nm
Eladó ház Miskolc, Balassa utca 75 nm
Eladó ház Miskolc, Balassa utca 75 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7813150
Referenciaszám: 698900281
Frissítve: 16 napja

Miskolc eladó családi ház 3 szobás: 45 millió Ft

45 millió Ft
600 000 Ft/m²
75 m²
Alapterület
448 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 130 601 Ft
Második évtől
178 233 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk a belvárostól 2 percre, kertvárosi környezetben egy műszakilag és esztétikailag JELENTŐSEN FELÚJÍTOTT, 3 szobás, 75 nm-es TÉGLA ÉPíTÉSŰ családi házat a Martinkertvárosban!   2018-ban az alábbi változások történtek, amire Önnek nem lesz gondja: - TELJESEN FELÚJÍTOTTÁK a víz- és villamossági hálózatot - TELJESEN FELÚJÍTOTTÁK a fürdőszobát és a külön WC-t! - A konyha-étkező KIVÁLÓ ÁLLAPOTÚ LETT! - ÚJ laminált padlósak a szobák és az előszoba padlózata, a többi helyiség ÚJ járólapos. - ÚJ IMMERGAS KOMBIKAZÁN gondoskodik a meleg-víz előállításáról és a lakás fűtéséről! ÚJ lapradiátorokon keresztül történik a HŐLEADÁS. - ÚJ 10 cm-es nikecelles külső hőszigetelést kapott a ház. - Kőzetgyapotos szigetelést kapott a födém. - A tető szerkezete és fedése megfelelő állapotban van!   Korábban a főfalak vizesedtek alulról, ezt az állapotot megszüntették és folyamatban van egy lélegző vakolat kialakítása a belső javított falrészeken!   A BELVÁROS AUTÓVAL AZ Y-HÍD ÁTADÁSA ÓTA ÚJRA 2 PERC!   A városrészben kiváló lakóközösség van. A ház az elhelyezkedése miatt kiváló infrastruktúrával rendelkezik, buszmegálló NÉHÁNY LÉPÉS, Spar, Coop, üzletek, iskola, óvoda, bölcsőde, játszóterek, posta, orvosi rendelő, mind-mind néhány percnyi távolságokra találhatóak! Az ingatlan alkalmas lokációjánál fogva vállalkozási tevékenységekre, irodának, magánrendelőnek stb. egyaránt.   Pénzügyi megoldásra, ingatlan biztosításra van szüksége, irodánkban Magyarország összes bankjának ajánlataival várja bankfüggetlen pénzügyi szakértőnk, aki megtalálja Önnek a legjobb megoldást! Igény esetén, PRECÍZ ügyvédi háttérrel segítjük az adás-vételt!   Ha beleszeretett ebbe a házba (ahogy én is) úgy kérem hívjon és örömmel megmutatom Önnek!      

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kozák Csaba Tamás Newex Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 165 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kozák Csaba Tamás Newex Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 165 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY