Eladó ház Miskolc 85 nm
Eladó ház Miskolc 85 nm
Eladó ház Miskolc 85 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7939169
Referenciaszám: 166666
Frissítve: 16 napja

Miskolc eladó családi ház 3 szobás: 54,9 millió Ft

54,9 millió Ft
102 809 Ft/m²
85 m²
Alapterület
534 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 159 334 Ft
Második évtől
217 444 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Miskolc Görgey Artúr utcai Ingatlaniroda kínálatában eladó a #166666 hivatkozási számú miskolci családi ház. - Miskolc, Észak-Kilián egyik csendes mellékutcájában található 85 m2 hasznos alapterületű családi ház, amely egy 534 m2 alapterületű telken helyezkedik el - az ingatlan tégla falazattal rendelkezik, a tető cserép borítású - a lakótérben megtalálható 3 szoba, konyha-étkező, 2 fürdőszoba, háztartási helyiség - a szobái laminált parkettával burkoltak, a többi helyiség járólapos - a ház melegét gáz-cirkó kazán biztosítja radiátorokon keresztül, ablakai hő és hangszigetelt fa nyílászárók - a homlokzat 10 cm-res szigeteléssel, a födém 15 cm-es szigeteléssel ellátott - a gépkocsival történő parkoláshoz az udvaron található garázs biztosít lehetőséget - az ingatlan 2021-ben teljes felújítást kapott, mint gépészetileg, mint esztétikailag - a közelben megtalálható bölcsőde, óvoda, általános iskola - buszmegálló, villamosmegálló pár perc sétával elérhető. Csendes nyugodt környezet, jó lokáció. CSOK Pluszra alkalmas.  Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó miskolci családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #166666 Az Openhouse Miskolc Görgey Artúr utcai Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
D

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Melegh Gézáné Openhouse Miskolc Görgey Artúr utcai Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 404 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Melegh Gézáné Openhouse Miskolc Görgey Artúr utcai Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 404 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY