Eladó ház Miskolc 55 nm
Eladó ház Miskolc 55 nm
Eladó ház Miskolc 55 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8049543
Referenciaszám: 22137
Frissítve: 19 napja

Miskolc eladó családi ház 1+1 fél szobás: 24,9 millió Ft

24,9 millió Ft
452 727 Ft/m²
55 m²
Alapterület
250 m²
Telek
1+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 72 266 Ft
Második évtől
98 622 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvásárlásra kínálok Miskolc, Diósgyőr városrészen, frekventált de mégis csendes zsákutcában lévő kis családi házat. Az ingatlan 55 nm-es, a telek területe 250 nm. A ház sajátossága legfőképpen az, hogy egy saját kiskapun keresztül közelíthetjük meg a Szinva patakot, mely közvetlenül a 10 nm-es terasz alatt csordogál. A Bükk közelsége, a folyamatos madárcsicsergés és a víz csobogása, igazi erdei pihentető hangulatot ad, miközben a legközelebbi villamosmegálló 2 perc sétával elérhető. A saroktelken ejtőzésre alkalmas zöld füves terület, nagy terasz került kialakításra, mely mellett a kerítésen kívül további két autó parkolására van lehetőség. Az ingatlanba belépve az előszoba, a konyha és a nappali egy légtér, melyet minden oldalról műanyag nyílászárók tesznek világossá. Ezt a teret egészíti ki a háló- és a fürdőszoba. A fürdőszoba és wc zuhanykabinnal felszerelt. A ház betonalapra épült, tégla falazatú, tetőszerkezete cserépfedésű. Az ingatlan fűtése elektromos fűtőpanelekkel és fatüzelésű kandallóval megoldott. Kiváló lehetőség azoknak akik bérházi lakásukból már régóta elvágyódnak, egy idilli környezetben lévő kis családi házba. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését kérem keressen bizalommal kérdéseivel vagy a megtekintéssel kapcsolatban.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
kert

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gréz Zoltán Immo1 Miskolc - Zsuzsi irodája Az iroda összes hirdetése
+36 70 534 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gréz Zoltán Immo1 Miskolc - Zsuzsi irodája Az iroda összes hirdetése
+36 70 534 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY