Eladó ház Miskolc 275 nm
Eladó ház Miskolc 275 nm
Eladó ház Miskolc 275 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8080270
Referenciaszám: M222480-4283950
Frissítve: ma

Miskolc eladó családi ház 4 szobás: 36,3 millió Ft

36,3 millió Ft
132 000 Ft/m²
275 m²
Alapterület
537 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 105 352 Ft
Második évtől
143 774 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Miskolc Hejőcsaba városrész rendezett, közkedvelt és kertvárosias lakókörnyezetében, a Szirmai utcában megvételre kínálok egy 1985-ben épített, 4 szobás, 2 külön lakrésszel rendelkező, kétgenerációs, 2 szintes családi házat. - A két lakás külön helyrajzi számmal rendelkezik, viszont műszakilag nem önállóak, külön mérőórákkal nem rendelkeznek. - Fűtésrendszerük is közös, ami házközponti kialakítású, minden helyiségben radiátoros hőleadókkal, viszont a fűtésére szolgáló gáz kazán nem található a házban, az leszerelésre került. - A két lakás a tetőtérben található ajtóval összenyitható. - Az ingatlan félkomfortos, gázmű szolgáltatás lekötve, víz és csatorna szolgáltatás van csak. 1. lakás 129 m2 nagyságú. Belépve az előszobából balra nyílik egy étkező, konyha, spájz, jobbra nappali, szemben fürdőszoba, wc és az emeletre vezető falépcső. Az emeleten található 3 szoba és egy egylégterű fürdőszoba-wc helyiség. 2. lakás 146 m2 nagyságú. Abba belépve, az előszobából jobbra nyílik egy nagyméretű nappali utcára néző terasszal, bejárattal szemben egylégterű fürdőszoba-wc helyiség és balra egy közlekedő helyiség, benne az emeltre feljutást segítő falépcsővel. Emeleten mosókonyha, egylégterű fürdőszoba-wc, valamint 2 szoba található, melyből az egyik terasszal kialakított. Telken található egy melléképület (garázs), mely csak részben szerepel a térképmásolaton, 2 autó számára nyújt fedett parkolási lehetőséget. Az ingatlant ajánlom gyermekes családok részére, mert az ingatlan újbóli lakhatóvá tételéhez a 2021. Január 01-től hatályos felújítási támogatás igényelhető! További információért és az ingatlan megtekintésért keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
félkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Konc Richárd OTP Ingatlanpont Miskolc Szemere Az iroda összes hirdetése
+36 70 597 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Konc Richárd OTP Ingatlanpont Miskolc Szemere Az iroda összes hirdetése
+36 70 597 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY