Eladó ház Miskolc 148 nm
Eladó ház Miskolc 148 nm
Eladó ház Miskolc 148 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8119929
Referenciaszám: H485038
Frissítve: 26 napja

Miskolc eladó családi ház 5 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
269 595 Ft/m²
148 m²
Alapterület
731 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 115 800 Ft
Második évtől
158 033 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csodálatos környezetben, a Bükk hegység lábánál eladó ez a 2 szintes, 5 szobás ikerház 731 nm-es telken. A 71 nm-es szuterén és a 77 nm-es felső szint külön bejáratú, amely akár 2 generáció lakhatását is biztosíthatja. A ház és a környezet jellemzői: - az épület B30 téglából épült - hagyományos fa nyílászárók - 3 fázis bevezetve - gázcirkó és vegyes tüzelés - friss hegyi levegő - nyugodt, biztonságos környezet - TÖBBFÉLE GYÜMÖLCSFA van a telken, köztük alma, körte, valamint jól termő szőlő tőkék vannak A ház egyesíti a városi kényelmet és a vidéki nyugalom pozitívumait, így ideális otthont biztosít családoknak és vállalkozóknak egyaránt. A ház elrendezése: Felső szint (77 nm): - 3 szoba - fürdőszoba - konyha/étkező - tágas előtér - fürdőszoba - spajz Szuterén szint (71 nm): - 2 szoba - tágas előtér - kazánház - kamra Az ingatlan TÖKÉLETES választás gyermekes családoknak, akik nem szeretnének nekifutni egy építkezésnek, vagy befektetőnek aki a környék turisztikai adottságait ki szeretné használni! A biztonságos, nyugodt, családias környezet és a lehetőségekkel-teli ingatlan ideális otthont biztosít minden család számára! Infrastrukturálisan kiváló adottságokkal bír. Vevőink részére INGYENES banksemleges hiteltanácsadást és ügyintézést nyújt pénzügyi szakértőnk, aki megtalálja Önnek a legjobb megoldást! Igény esetén, korrekt ügyvédi háttérrel segítjük az adás-vételt! Párhuzamosan a vásárlással eladná az ingatlanát, de nem tudja hol kezdje? Hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1980
Terasz:
2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Miskei Tibor Zoltán Otthon Centrum - Miskolc - Szemere utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Miskei Tibor Zoltán Otthon Centrum - Miskolc - Szemere utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY