Eladó ház Miszla 72 nm
Eladó ház Miszla 72 nm
Eladó ház Miszla 72 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7486015
Referenciaszám: HZ091169
Frissítve: 4 napja

Miszla eladó családi ház 2 szobás: 25 millió Ft

25 millió Ft
347 222 Ft/m²
72 m²
Alapterület
9000 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 72 556 Ft
Második évtől
99 018 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves érdeklődőEgészséges tiszta levegőre vágyik?Eladásra kínálok Miszlán (Tolna megye területén) csodálatos környezetben található,80%-os készültségi szintű családi házat. A ház 72 négyzetméter alapterületű 40 cm vastag hőszigetelt porotherm téglából épült 2007-ben. Mely egy összesen 9000 négyzetméter telken helyezkedik el. A telekből kb.8000 négyzetméter erdős terület.Közművek: Víz, szennyvíz csatorna, villany (3x25 A), kábeltévé, internet optikai kábelen biztosított, földgáz bekötési lehetőség is adott. A telken belül található még egy 30 négyzetméteres hőszigetelt faház főzőfülkével és fürdőszobával, klímával felszerelve. Melléképületek: 40 négyzetméteres pince, 20 négyzetméteres műhely.Az ingatlan környezete nyugodt, csendes, békés, dús növényzetű egységet alkot, ezért bátran ajánlanám a nagyvárosban élők számára nyaraló kialakítására. Az udvar számos lehetőséget kínál, medence építésére is van lehetőség.A területen egykor egy hatalmas kertitó is ékeskedett, mely újra csodás égköve lehetne az ingatlan udvarának.A falu határában található, sűrű ősnádassal körbe ölelt tó, igazi horgász paradicsom. A környék nagyvadas vadászterülete híres dám-és gím szarvas állománynak, valamint vaddisznóknak ad lakhelyet. A művészeteket kedvelők számára a nemrégiben felújított lnkey kastély kínál rendszeres kulturális programokat. A közelben termálfürdők is találhatók-Tamási 28 km-Gunaras 53 km- Paks 45km. A telek méretéből adódóan kiváló lehetőség befektetésnek is.HA MEGTETSZET AZ ÁLTALAM KÍNÁLT INGATLAN KÉREM KERESSEN BIZALOMMAL.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
2007
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szélesné Pach Erzsébet Duna House - Paks Az iroda összes hirdetése
+36 20 433 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szélesné Pach Erzsébet Duna House - Paks Az iroda összes hirdetése
+36 20 433 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY