Eladó ház Monor 144 nm
Eladó ház Monor 144 nm
Eladó ház Monor 144 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7839811
Referenciaszám: H473131
Frissítve: 16 napja

Monor eladó családi ház 5 szobás: 69,5 millió Ft

69,5 millió Ft
482 639 Ft/m²
144 m²
Alapterület
442 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 201 707 Ft
Második évtől
275 270 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálunk Monoron egy 3 generációs családi házat. Az ingatlanba elektromos kapun keresztül lehet bejutni! Jelenlegi elosztása 5 szoba, 3 fürdőszoba, 2 konyha és sok közlekedő helység. A kertben kerti tó aranyhalakkal és sütögető lett kialakítva. Házról: - vegyes falazatú (kb fele a 90-es években lett téglából hozzáépítve) -beton alap - 144 m2 +GARÁZS és melléképület - 5 szobás -a házon NAPELEMES RENDSZER van, ami fedezi az egész éves villany fogyasztást - MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓK - a VILLANYVEZETÉKEK ÉS VÍZVEZETÉKEK CSERÉLVE lettek az egész házban - a házhoz tartozik az udvaron egy teljesen külön álló melléképület -fűtése ELEKTROMOS KAZÁNRÓL és VEGYES TÜZELÉSŰ kazánról is működtedhető - a szobákban infra fűtőpanelekkel is lehet fűteni. -TETŐ 5 éve lett FELÚJÍTVA, tetőlécek cserélve és betoncserepek kerültek a házra -nappaliban KANDALLÓ -az ingatlanban 3 kémény található Környékről: - kedvező infrastruktúrája élhetővé teszi mindenkinek ezt a környéket, nem véletlenül közkedvelt - ALDI, földhivatal, boltok, gyógyszertárak sétatávra Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, bővebb információval illetve megtekintéssel kapcsolatban hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Görög Roland Otthon Centrum - XVIII. kerület - Market Central Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Görög Roland Otthon Centrum - XVIII. kerület - Market Central Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY