Eladó ház Mosonmagyaróvár 104 nm
Eladó ház Mosonmagyaróvár 104 nm
Eladó ház Mosonmagyaróvár 104 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7800619
Referenciaszám: HZ026075
Frissítve: 17 napja

Mosonmagyaróvár eladó családi ház 4 szobás: 93,3 millió Ft

93,3 millió Ft
897 115 Ft/m²
104 m²
Alapterület
350 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 270 780 Ft
Második évtől
369 536 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő!Itt van egy fantasztikus lehetőség Mosonmagyaróváron, a Majoroki városrészben. Eladásra kínálunk egy téglaépítésű családi házat, amely 104 nm-es és egy 350 nm-es telek tartozik hozzá. Az ingatlan 2012-ben épült, majd 2020-ban teljes felújításon esett át, így modern és kellemes hangulatot áraszt. Az épület világos terei kiválóan elrendezettek és a beépített műanyag nyílászárói redőnnyel és hálóval vannak ellátva. Az épület teljesen szigetelt, így a komfortérzet garantált.A tetőtere beépített, jelenleg hobbyszobaként funkcionál.A házban 3 szoba, egy nappali-étkező, egy konyha, egy kamra, egy fürdő-mellékhelyiség és egy külön vendég mellékhelyiség található. Az ingatlanhoz tartozik egy gyönyörűen beépített terasz, egy külön garázs, és fedett- térkövezett felszíni beálló, valamint riasztó- és kamerarendszer is. Az udvaron öntözőrendszer található, amelyet fúrt kút táplál. Az ingatlan melegéről gáz cirkó fűtés gondoskodik, emellett a nappaliban egy csodás kis kandalló is helyet kapott. A kellemes hőmérsékletet pedig a hűtő-fűtő klíma biztosítja.A pincében található a borospince.A telek tökéletesen gondozott gyepfelülettel rendelkezik, és még egy téliesített szauna és jacuzzi is található rajta. Emellett épült, még egy térkövezett kertisütő is. Itt tényleg minden adott az idilli kikapcsolódáshoz és pihenéshez. Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, ahol minden a kényelmet és a luxust szolgálja! Keressen minket még ma, és lépjen be ebbe a varázslatos otthonba!Irodánk készséggel segít hitel, CSOK, Babaváró-hitel, Felújítási-hitel, ügyintézésében is. Várom megtisztelő hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2012
Erkély:
14 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jancsurák Tünde Duna House - Mosonmagyaróvár Az iroda összes hirdetése
+36 70 280 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jancsurák Tünde Duna House - Mosonmagyaróvár Az iroda összes hirdetése
+36 70 280 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY