Eladó ház Muraszemenye 105 nm
Eladó ház Muraszemenye 105 nm
Eladó ház Muraszemenye 105 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7984999
Feltöltve: 2 hónapja

Muraszemenye eladó családi ház 2 szobás: 18,9 millió Ft

18,9 millió Ft
180 000 Ft/m²
105 m²
Alapterület
2760 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 54 853 Ft
Második évtől
74 858 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Zala megye Muraszemenyén(Közel de kellő távolságra a mura folyótól!) egy 2760m2 telken lévő családiház amely 105 m2.2760m2 ből 1470m2 szántó melyvégett kifüggesztéses de ne ijedjen meg beszéljünk!) jelenleg bérbe van adva de ezen bármikor lehet változtatni és akár veteményezni lehet benne önellátás céljából stb.A telek fennmaradó részén található a ház (első udvar),A középső részen ólak,melléképületek,fáskamra,kocsibeálló,baromfiudvar,az egyik tárolóba papagájröpde,nyárikonyha található.A nyárikonyha hozzá lett nyitva a lakóépület konyhájához és egy kis retró nyárikonyha lett kialakítva belőle a házból és a középső udvarról is bejárattal,így a kinti sütések,főzések,(kemncében,bográcsolás stb) disznóvágások alkalmával praktikus.Ebben a helyiségben kapott helyet egy sparhelt amellyel télen fűteni és egyben főzni lehet közben bemelegíti még a nagy konyhát is.A házban található még 2 szoba,fűrdőszoba,nappali előszoba és egy telibe ablakos előtér is.Fűrdőszoba egy éve lett felújítva kialakítva.Fűtés jelenleg kandallókkal történik de mivel a villanyvezetékek teljes cseréjekor a villany fűtésnek külön áramkör lett kiépítve így igény szereint villany fűtés is lehet.Mivel gáz nincs így mi palackos gázt használunk főzéshez a nagy konyhába de a tűzhelyhez is lett új villanyvezeték húzva ami szintén az új áramkörön van,így lehet villanytűzhely is igény szerint (Nekünk bevált a palackos gáz). A tetőszerkezet bár pala fedésű de nagyon jó állapotban van.A ház beton födémes igény szerint a padlás beépíthető,alatta tágas pince található. Buszmegálló pár lépésre,óvoda,iskola,boltok,orvos,.....stb 10 perces autó úttal vagy a pár lépésre található buszmegállóból busszal is pár perc alatt elérhető. A környéken rengeteg kirándulási ,horgászási stb lehetőség van valamint a szlovén és horváth határ is kb 15 perc autóval.Nagykanizsa,letenye,lenti is könnyen elérhető Letenye 10 perc pl.Villany,víz vezetékek felújítva,kicserélve.Hőszigetelt fa ablakok redőnnyel.A ház részben felújításon esett át de igény szerint tovább folytatható,de költözhető jó állapotú.A kertben gyümölcsfák alma,körte,ringló,sárga és öszibarack,szilva,2 féle cseresznye,csresznyemeggy,málna,egres....Az igatlan 1/1 tulajdonú per és tehermentes.Az ár irányár.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Kandalló
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
kocsibeálló
kert
kertkapcsolatos
jó közlekedésű
csendes
világos
belsőkert
pince
melléképület
kábeltévé
internet
telefon
beépített konyhabútor
vízórás
kandalló
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 469 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 469 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY