Eladó ház Nádasd 78 nm
Eladó ház Nádasd 78 nm
Eladó ház Nádasd 78 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7836985
Referenciaszám: HZ037815-4451258
Frissítve: ma

Nádasd eladó családi ház 2 szobás: 22 millió Ft

22 millió Ft
282 051 Ft/m²
78 m²
Alapterület
2866 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 63 850 Ft
Második évtől
87 136 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nádasdon, a Németfalusi hegyen, termő gyümölcsfák árnyékában található egy különleges lehetőség: eladóvá vált egy 78 m2 alapterületű, tetőtér beépítéses, állandó lakhatásra is tökéletesen alkalmas hétvégi ház. Az ingatlan tégla szerkezetű és egyedi boltíves tornácával már az első pillanatban elbűvöli az embert. A hangulatos kültéri kemence, melyet a körbe kerített, 2866 m2-es teleken találunk, remek helyszín a barátok és rokonok vendégül látásához. Az ingatlan alatt egy 33 m2-es pince található, mely további tárolási lehetőségeket kínál. A téli fűtést két lehetőség is biztosítja: a cirkó gázkazán és a hagyományos kemence. A vezetékes víz és az elektromos áram a házban megtalálható, míg a szennyvíz szikkasztó aknában kerül elhelyezésre. Ha vágyik arra, hogy a természet ölelésében éljen, messze a város zajától, akkor ez a lehetőség Önnek szól. Az ingatlan nem csak hétvégi kikapcsolódásra tökéletes választás, hanem akár állandó lakhelyként is szolgálhat. A közeli városok, mint Körmend, Zalalövő és Zalaegerszeg könnyen megközelíthetőek, így nem kell lemondania a kényelemről és a városi lehetőségekről sem. Ha felkeltettem érdeklődését, ne habozzon! Hívjon vagy küldjön emailt, és szívesen segítek a további információkkal és a megtekintés megszervezésével.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1987
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Galambné Csapó Éva Duna House Zalaegerszeg Kossuth Az iroda összes hirdetése
+36 70 413 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Galambné Csapó Éva Duna House Zalaegerszeg Kossuth Az iroda összes hirdetése
+36 70 413 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY