Eladó ház Nádudvar, Kertváros 100 nm
Eladó ház Nádudvar, Kertváros 100 nm
Eladó ház Nádudvar, Kertváros 100 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7670419
Referenciaszám: M235861
Feltöltve: 20 napja

Nádudvar eladó családi ház 2 szobás: 21,99 millió Ft

21,99 millió Ft
289 343 Ft/m²
100 m²
Alapterület
1506 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 63 821 Ft
Második évtől
87 096 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nádudvaron családi ház eladó! Eladásra kínálunk Nádudvar kertvárosi részén csendes, nyugodt, biztonságos helyen, viszont a központhoz közel, egy 1506 m2 nagyságú telken lévő, az 1970-es években beton alapra épült vegyes falazatú, zsindelytető borítású 76 m2 hasznos alapterületű családi házat. A hozzá tartozó melléképülettel és gazdasági helyiségekkel együtt. Az ingatlanba minden közmű bekötése megtörtént. A fűtéséről minden helyiségben gázkonvektor gondoskodik. A két nagyszobában egy-egy cserépkályha is található. A fürdőszobában a meleg víz ellátásáról villanybojler gondoskodik. Az ingatlant tágas terek jellemzik. Rendkívül jó kialakításának köszönhetően helyet kapott két nagyszoba, nappali-étkező, konyha, fürdőszoba, WC egy légtérben, tágas előszoba, spájz, plusz egy majd 8 m2 nagyságú tároló, hátsó bejárattal, mely nincs beleszámítva a hasznos alapterületbe. A melléképület szintén beton alapon vegyes falazattal, zsindelytető borítással épült, melyben egy nyári konyha, két tároló és négy, állattartásra alkalmas ól lett kialakítva. Ezen kívül található az udvarban még egy góré és egy szín, mely fedett kocsibeállónak használható, vagy garázzsá alakítható. A kert szerelmeseiről sem lett elfeledkezve, hiszen a terület nagyságából adódóan bátran kialakíthatjuk saját veteményesünket- konyhakertünket. A család gyümölcsfogyasztásáról egy kisebb birsalma "ültetvény", szilva-cseresznye-körte-sárgabarack fák gondoskodnak. Az ingatlan rendkívül jó elhelyezkedésének köszönhetően percek alatt elérhető minden, amire szükség van a mindennapi élethez. Élelmiszerbolt: 650 m., Orvosi rendelők: 900 m., Gyógyszertár: 650 m., Polgármesteri hivatal: 850 m., Posta: 1300 m., Strandfürdő: 1100 m. Az ingatlant ajánlom családosoknak, akik csendes nyugodt helyen képzelik el új otthonukat. Ha felkeltette érdeklődését keressen bizalommal! További kérdéseire készséggel válaszolok! Akár hétvégén is! Kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítási hitelek és CSOK ügyintézés az OTP hátterével irodánkban.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1971
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
világos
telefon

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tikász-Tóth Éva Hajdúszoboszló Bethlen utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 617 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tikász-Tóth Éva Hajdúszoboszló Bethlen utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 617 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY