Eladó ház Nádudvar 104 nm
Eladó ház Nádudvar 104 nm
Eladó ház Nádudvar 104 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7978624
Referenciaszám: M269953-4576423
Frissítve: 1 napja

Nádudvar eladó családi ház 2 szobás: 35,5 millió Ft

35,5 millió Ft
341 346 Ft/m²
104 m²
Alapterület
899 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 103 030 Ft
Második évtől
140 606 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nádudvaron aszfaltozott utcában 899 m2 telken , teljes összkomforttal rendelkező 104m2 családi ház eladó ! Debrecentől 40 km , Hajdúszoboszlótól 19 km helyezkedik el , élhető vidéki város. A település kiváló infrastruktúrával rendelkezik , a kereskedelem és a mezőgazdaság igen magas színvonalon működik ,ezáltal a munkahelyek a dolgozó emberek számára elérhetőek. Állandó távolsági buszjárat közlekedik az ország minden irányában . Nádudvar híres a termálfürdőjéről is , amely az ingatlantól 15 perces sétatávolságra található . Főbb paraméterei: - beton alapon , vegyesfalazatú , a homlokzat nemesvakolattal bevonva - a tető Onduline bitumenes hullámlemezzel fedve - a nyílászárók fa szerkezetűek , hőszigetelt üveggel ellátva - az ablakok korszerű műanyag redőnnyel + szúnyoghálóval felszerelve - az otthon melegét gázkonvektor , illetve fűtő-hűtő klíma biztosítja - a víz hőmérsékletéről gázbojler gondoskodik - a vízszolgáltatását hidroforral ellátott fúrt kút biztosítja - a belső helyiségben található : 2 szoba , nappali , konyha , hall , fürdőszoba + wc - a padlózatot a szobákban laminált , a többi helyen hidegburkolatú járólap fedi - a külső vakolat hibátlan repedésmentes - a bejárat két oldalról van biztosítva. Az ingatlan bővítményeként ki lett alakítva egy tágas fedett terasz , továbbá zárt kocsibeálló , és egy tároló helyiség . Az telken található még az ingatlan vonulatában egy mobilgarázs , kutyakennel , gazdasági építmény . Parkosított udvar közepén filagória helyezkedik el . A családi ház tetőszerkezetéhez meglett vásárolva az anyag 2900 db LEIER cserép + kúpás , illetve a bramac léc , amely nem számít bele a vételárba ez külön 1,6 Mft képvisel. Az utcafronton lévő kerítés masszív beton alapon, dróthálóval felszerelve. A telekhatárt jező kerítések stabilak. Per -teher és igénymentes ingatlan, amely azonnal bírtokba vehető ! Kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítási hitelek ,valamint CSOK + és Babaváró ügyintézés az OTP hátterével irodánkban. További kérdéseire készséggel válaszolok !

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1995
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czibere Judit OTP Ingatlanpont Hajdúszoboszló Bethlen utca 23. Az iroda összes hirdetése
+36 70 342 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czibere Judit OTP Ingatlanpont Hajdúszoboszló Bethlen utca 23. Az iroda összes hirdetése
+36 70 342 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY