Eladó ház Nagyatád 120 nm
Eladó ház Nagyatád 120 nm
Eladó ház Nagyatád 120 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8089388
Referenciaszám: HZ064564
Frissítve: 9 napja

Nagyatád eladó családi ház 4 szobás: 27 millió Ft

27 millió Ft
225 000 Ft/m²
120 m²
Alapterület
1639 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 78 361 Ft
Második évtől
106 940 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy különleges ingatlan Nagyatád szívében, Somogy megyében. Az ingatlan téglaépítésű, a kertre néző kilátással bír, így tökéletes választás lehet azok számára, akik a város nyüzsgése mellett a természet közelségére is vágynak. Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, hogy otthonra találjon ebben a csodálatos helyen. Várjuk kedves érdeklődőink jelentkezését, hogy személyesen is megmutathassuk, miért ez az ingatlan váltja valóra az Ön álmait. Nagyatád, ennek a festői szépségű ingatlannak az otthona, Somogy megye egyik gyöngyszeme. A településen megtalálható minden, ami a mindennapi élethez szükséges: boltok, iskolák, óvodák és a természet közelében lévő szabadidős tevékenységek széles skálája. Az ingatlan egy tökéletesen pozicionált, tágas tér, ahol mindenki megtalálhatja a saját nyugodt szigetét. A kertre néző kilátás minden évszakban lenyűgöző látványt nyújt, lehetőséget ad a természettel való kapcsolat ápolására vagy akár egy szép kert kialakítására is. Az első lépést az ingatlanba lépve a kellemes, otthonos hangulat fogadja az új tulajdonost. A csendes, nyugodt környezet ideális feltételeket biztosít mindazok számára, akik a hétköznapok zajától távol, de mégis a város könnyű elérhetősége mellett keresik új otthonukat.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Erkély:
9,6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Holoda Martin Duna House - Nagykanizsa, Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 30 311 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Holoda Martin Duna House - Nagykanizsa, Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 30 311 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY