Eladó ház Nagyberki 85 nm
Eladó ház Nagyberki 85 nm
Eladó ház Nagyberki 85 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7453300
Referenciaszám: 159330
Feltöltve: 16 napja

Nagyberki eladó családi ház 3 szobás: 14,5 millió Ft

14,5 millió Ft
3 239 Ft/m²
85 m²
Alapterület
4477 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 42 083 Ft
Második évtől
57 431 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse ingatlaniroda, eladásra kínálja a 159330-es számon nyilvántartott családi házat Nagyberkiben. Eladásra kínálunk egy felújításra szoruló parasztházat Nagyberki egy kifejezetten csendes utcájában. A település két nagyobb város, Kaposvár és Dombóvár között helyezkedik el. A közelben rengeteg kikapcsolódási lehetőséget találunk,termálfürdők,wellnes,mozi,színház,valamint kiépített biciklisutak az aktív élet kedvelőinek. Az ingatlan egy közel fél hektáros területen fekszik,így kiváló lehetőséget kínál a gazdálkodni vágyóknak. Az épület 85 nm-es,3 szoba,konyha,wc,kamra,padlásfeljáró,a fürdőszoba még kialakításra vár. A fűtés jelenleg kandallóval megoldott. A tető cserép,a nyílászárók részben cseréltek. Amennyiben a fenti, 159330-es számú eladó páratlan lehetőségeket adó családi ház,vagy bármely ingatlan irodánk kínálatából  felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal! +36 20 490 6061 . telefonszámon Ne feledje! Kereső ügyfeleinknek teljes körű szolgáltatást nyújtunk, amely 100%-ban ingyenes! Hitelszakértőnk több bank ajánlatával áll rendelkezésére, melyből tetszése szerint választhatja ki a legmegfelelőbbet! Mindent helyben intézünk, kedvező ügyvédi , energetikai, műszaki,építőipari szolgáltatással. Bízza profikra ingatlanügyeit, az otthon érték az ingatlan üzlet, számíthat ránk mindenben ami ingatlan!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Kandalló
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Sári János Openhouse Dombóvár Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 729 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Sári János Openhouse Dombóvár Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 729 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY