Eladó ház Nagycsécs, Belterület 63 nm
Eladó ház Nagycsécs, Belterület 63 nm
Eladó ház Nagycsécs, Belterület 63 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7845389
Referenciaszám: M250818
Feltöltve: 3 napja

Nagycsécs eladó családi ház 2 szobás: 6,99 millió Ft

6,99 millió Ft
110 953 Ft/m²
63 m²
Alapterület
2590 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 20 287 Ft
Második évtől
27 685 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ez az ingatlan egy valóságos időutazásra visz el minket. Tipikus korai XX. század eleji ,gyönyörűen faragott tornácos, erdélyi stílusú parasztház. A lakrész jó állapotú, nagyon masszív falakkal rendelkezik. Az 55 centi széles vert falazat gondoskodik róla, hogy nyáron hűvös, télen pedig meleg legyen a ház. A fürdőszobát téglafallal választották le az előszobától. Ebben a régi házban, több, mint 4 méteres belmagasságban, jól látszanak a grandiózus, mestergerendák amik sajátos hangulatot adnak a helyiségeknek. Ezeknek a házaknak jellegzetessége a hosszában hozzáépített istálló ahol rendszerint a teheneket tartották. Itt is megtalálható a ház végébe, de romos, összedőlt, állapotban. A víz jelenleg ásott kútból érkezik, de vezetékes víz is van a telken belül (jelenleg a csatornában kikötve).A fűtés hagyományos és gázos. Pince az udvaron. Amennyiben szereted a népi építészetet, akkor ez a ház pont neked való. Ugyan akkor a szomszédságban helyezkedik el a polgármesteri hivatal, kultúrház, könyvtár, orvosi rendelő modern épülete. Közelben található a templom is. Az utca is szépen gondozott, térfigyelő kamerával ellátott , biztonságos terület. A telek 2590 nm2 alapterületű amely egy fenti gondozott részből áll és egy lenti, keskeny, de hosszú erdős részből áll.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1910
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
félkomfortos

Kapcsolatfelvételi adatok

+36 30 472 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Lukács Ágota
+36 30 472 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Válassz az előre megírt üzenetek közül:
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.