Eladó ház Nagykáta 96 nm
Eladó ház Nagykáta 96 nm
Eladó ház Nagykáta 96 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7564415
Referenciaszám: 691301445
Frissítve: 4 hónapja

Nagykáta eladó családi ház 3+1 fél szobás: 22,5 millió Ft

22,5 millió Ft
234 375 Ft/m²
96 m²
Alapterület
836 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 65 301 Ft
Második évtől
89 116 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
- Közvetlenül a tulajdonostól eladó ingatlan, ami az ingON rendszerén keresztül került meghirdetésre. - Kérjük telefonon erre az ingatlan azonosítószámra hivatkozva érdeklődjön: 691301445 Nagykáta településen kínálunk eladásra egy 836 nm-es telken elhelyezkedő, 1 szintes, 96 nm-es hasznos alapterületű családi házat, amiben 3 + 1 szoba található, konvektor fűtéssel és utcára néző kilátással rendelkező felújítandó állapotú ingatlan. Az ingatlan építésének éve 1955. A parkolás udvarban megoldott. Sikeres adás-vétel esetén már 2 hónapon belül birtokba is vehető. Az ingatlanhoz tartozik erkély/terasz, ami 30 négyzetméteres.   Befektetők, Nagycsaládosok Figyelem! Eladó Nagykátán egy saroktelken lévő, némi felújításra szoruló, de lakható, 3 szobás nagypolgári családi ház, sürgősen várja új tulajdonosát. Vastag tégla alapra épült vályog falazattal rendelkező Ingatlan. A ház előtt egy beton alap, amely tervrajzzal van kivitelezve, bővítés céljából, meg valósítása már az új tulajdonosra van bízva. Az ingatlanban egy nagy kazettás régi ajtón keresztül jutunk be, ahol előtér található, szemben a fürdő, és két oldalt a szobák helyezkednek el, sőt a külön bejáratos helységben is át tudunk menni, az udvar felőli szobából. Az utca felőli szobák egybe nyílóak, a szobák különlegessége a régi időkre emlékezve jó minőségű hajópadlókkal burkolt, ami az évek során még egy hadsereg sem tudna a minőségén változtatni. A meleg vizet, villanybojler biztosítja a lakói számára, fűtési rendszere pedig gáz, a hő leadását konvektorok biztosítják Hátsó részén található az ingatlannak, még két helység, külön bejárattal. Mellette egy nagy száraz pince, ami gyümölcsök, zöldségek tarolására ad helyet, de a téli időkre a virágaink teleltetésére is ideális. Központ, strand, termálfürdő, pár percre, vasútállomás úgy szintén, amely a Budapest Keleti Pályaudvarra közlekedik. Mivel az ingatlan sarok telken fekszik, így a hátsó részét tovább értékesítheti új tulajdonosa.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1955
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
kocsibeálló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
ingON - Ingatlan Marketinges Ingon.hu Az iroda összes hirdetése
+36 1 773 30
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
ingON - Ingatlan Marketinges Ingon.hu Az iroda összes hirdetése
+36 1 773 30

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY