Eladó ház Nagykáta 57 nm
Eladó ház Nagykáta 57 nm
Eladó ház Nagykáta 57 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7973262
Referenciaszám: HZ042350
Frissítve: 18 napja

Nagykáta eladó családi ház 3 szobás: 27,5 millió Ft

27,5 millió Ft
478 261 Ft/m²
57 m²
Alapterület
1882 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 79 812 Ft
Második évtől
108 920 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagykáta belterületén - csendes, rendezett utcában - a gyógyfürdőhöz közel eladó amerikai konyhás nappali + 2 szobás, jó állapotú csládi ház, mely akár bővíthető a tetőtér beépítéssel, mivel beton födémmel rendelkezik. Az épület téglából épült 1999-ben. Elosztása kitűnő - élhető-, nagy terekkel. A fedett teraszon keresztül jutunk a hatalmas amerikai konyhásnappaliba, melyből jobbra 2 különnyíló hálószobát találunk. A bejárattal szemben pedig a mosdó/fürdő helyiséget.  Közművek közül a villany (16 amperes), vezetékes víz és csatorna bevezetésre került a házba, a telken belül megtalálható a gázcsonk. A ház villanyvezetékei rézvetékkel lettek már kiépítve. Az árban benne van a ház külsejének bevakolása, a terasz járólappal történő fedése és az összes ablak cseréje műanyag nyílászáróra (bukó/nyitható ablakokra). Ezt a tulajdonos folyamatosan készíti, így cserélem a képeket ha kész lesznek. A födém 15 cm-es üveggyapot szigetelést kapott.Az otthon melegét klímás fűtés adja, de mivel rendelkezik az ingatlan kéménnyel így akár kandalló vagy vegyestüzelésű kazán is beszerelhető, vagy infra paneles fűtés.A bútorok nem képzik az ár részét, de megegyezés alapán megvásárolhatóak.Az ingatlan 1/1 tulajától akár 1 hónap után birtokba is vehető!A ház nem hitelezhető, így készpénzes vevőt várunk!Minden a közelben található: gyógyfürdő, vonatállomás, orvosi rendelők, éttermek, pékség, zöldésges stb.Volánbusszal pedig a központ pár percre található, ahol piac, iskolák (általános iskola, gimnázium), földhivatal, közjegyő, ügyvédi irodák, játszótér, óvoda, bölcsöde, LIDL, PENNY, benzinkutak, pékség stb. megtalálhatóKözlekedés: vonattal Budapest Keleti pu - Szolnok útvonalonVolánbusszal: a környező településekre egészen Ceglédig, JÁszberényig.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Építés éve:
1999
Erkély:
8,8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Mária Duna House - Vecsés Az iroda összes hirdetése
+36 30 919 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Mária Duna House - Vecsés Az iroda összes hirdetése
+36 30 919 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY