Eladó ház Nagykőrös 300 nm
Eladó ház Nagykőrös 300 nm
Eladó ház Nagykőrös 300 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7597850
Feltöltve: 1 éve

Nagykőrös eladó családi ház 3 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
133 000 Ft/m²
300 m²
Alapterület
603 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 115 800 Ft
Második évtől
158 033 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagykőrösön a piachoz közel kínálok eladásra egy felújítandó de jó szerkezeti állapotú, tégla építésű családi házat, mely 603 m telken, családi házas övezetben helyezkedik el. Az ingatlan kétszintes, hasznos alapterülete: 300nm. A földszinten üzlettértalálható mely az utca felöl, két bejárattal is rendelkezik. Kétgeneráció számára teljesen elszeparált, igény esetén a hátsó, külön bejárattal megoldható az ingatlan megközelítése. VÁLLALKOZÁSRA ALKALMAS MELLÉKÉPÜLETEK : Az épület folytatásában egy 72nm szerelő aknás műhely , 3 fázisú ipari árammal , vízzel . A műhely mellett egy 25 m garázs, és egyéb tároló kapott még helyet. Az ingatlan területén 26 m fedett, betonozott parkoló is található, mely alkalmas a vállalkozáshoz érkező járművek parkolására. A műhely alapterületét, mivel szigetelt, és összközműves, ezért azt teljes mértékben számoltam bele a hasznos alapterületbe. KÖRNYÉK A környék infrastruktúrája kiváló, így a fontosabb intézmények pár perc sétára elérhetőek. Óvoda, iskola, bevásárlási lehetőségek, piac és buszpályaudvar a közelben! A családi ház kiváló választás lehet, amennyiben szeretné, hogy az otthona alkalmas legyen a pihenésre, ahol még a vállalkozását is tudja folytatni. Sem a képek, sem a leírás nem helyettesítheti a személyes megtekintést, ezért javaslom nézzük meg együtt! Várom megtisztelő hívását az ország legismertebb Ingatlanközvetítő hálózat tagjaként! Elérhető vagyok a hét bármelyik napján! EL KELL ADNI SAJÁT INGATLANJÁT ez esetben is készséggel állok a rendelkezésére! Figyelem! Az adatlap a megbízónktól kapott adatok alapján készült, pontosságukért felelősséget nem tudunk vállalni! HITEL Az ingatlan banki finanszírozással is megvásárolható! Érdemes tudni, hogy az Otthon Centrum több banknak is az egyik legnagyobb ügyfele, ezért nálunk kedvezőbb konstrukciókkal tud lakáshitelhez jutni, rövidebb időn belül! A hitelközvetítésünk ingyenes! Irodánkban teljes körű ügyintézéssel, ingyenes és bankfüggetlen hitel tanácsadással várjuk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
összkomfortos
kocsibeálló
garázs
kert
jó közlekedésű
melléképület
műhely
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodorné Bekő Mónika Otthon Centrum - Nagykőrös Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodorné Bekő Mónika Otthon Centrum - Nagykőrös Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY