Eladó ház Nagykőrös 120 nm
Eladó ház Nagykőrös 120 nm
Eladó ház Nagykőrös 120 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7947937
Referenciaszám: 688200181
Frissítve: 18 napja

Nagykőrös eladó családi ház 4 szobás: 29,9 millió Ft

29,9 millió Ft
249 167 Ft/m²
120 m²
Alapterület
738 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 86 777 Ft
Második évtől
118 426 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagykőrös egyik legkedveltebb központ közeli utcájában családi ház eladó.   Az ingatlan 120 nm-es lakóterülettel rendelkezik, melyben jelenleg 2 lakkrész került kialakításra. A lakóépület falazata vízszigeteléssel ellátott vegyes falazat. Fedése cserép.   Az otthon melegéről hűtő-fűtő klíma gondoskodik, másodlagos fűtésként pedig kandalló is rendelkezésre áll. Az ingatlan elosztása rendkívül praktikus.   lakkrész: itt kialakításra került egy előszoba,2 szoba, egy konyha/ étkező, közlekedő, fürdőszoba/wc lakkrész: konyha, közlekedő, 2 szoba, fürdőszoba/wc kapott helyet.   A második lakkrész az elmúlt években teljes felújításon esett át melynek keretén belül -villanyhálózat korszerűsítve lett  - a mennyezet hőtükörfóliát kapott - a padlózat szigetelése megtörtént 10 cm lépésálló hungarocellel- új padlóburkolat kapott – nyílászárók kicserélésre kerültek.   Az ingatlan statikai állapota jó!   Közművek közül a víz és a villany került bevezetésre. Csatorna szerződés a szolgáltatóval megkötésre került( már csak a bevezetésre kell várni)   a 738 nm-es udvar rendezett , minden oldalról kerítve van.   Irányára: 29,9 M Ft( hitel igényelhető).   Érdeklődését megadott elérhetőségeim egyikén várom a hét bármely napján. Az ingatlant rugalmasan tudom mutatni. Tel.: 0620/406-0896 vagy 0670/602-1326   Amennyiben az ingatlan megvásárlásához hitelre van szüksége, ingyenes hitel tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel állunk rendelkezésére. Közreműködésünknek köszönhetően kedvezményesebb hitelre tehet szert, mintha önállóan a bankban intézné ügyeit, továbbá az ingatlan megvásárlásával kapcsolatos teljes körű ügyintézést is biztosítunk. Jelzáloghitel, babaváró hitel, CSOK, személyi kölcsön igényét vásárlástól függetlenül díjtalanul elintézzük Önnek.      

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
F
villany
víz
összkomfortos
bútorozott
vízórás
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kereki Katalin Elysium Ingatlanügynökség Az iroda összes hirdetése
+36 20 406 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kereki Katalin Elysium Ingatlanügynökség Az iroda összes hirdetése
+36 20 406 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY